Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,186
Ynt: Toyota Hilux'e Vinç Tamponu Yapım Aşamaları

benim defenderede borudan bir tampon çizde benimde gönlüm olsun hep kendine çalışma.

Etiketler

aslanaybars' Alıntı:
cok güzel şık ve tam kullanım amaclı bi tampon...tebrikler...

sağ olun darısı herkesin başına...kaptan biraz tarif ette sanada şık bi tampon tasarlayalım...

İyi akşamlar Fahri bey,
Arkadaşım tampon güzel çok olmuş çok yakışmış.Arka için bir düşünceniz varmı?Benim aracım 2009 Ford arkasına tampon taptırmak istiyorum fakat sağ se sol tarafa açılabilecek aparat yapmayı düşünüyorum ikiside mazot bidonu olacak bana ne önerirsiniz niyetim 4mm saç kullanmak malum arkalar boş olduğundan arka savrulma yapıyor zaman zaman.Önerilerinizi beklerim.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
İyi akşamlar Fahri bey,
Arkadaşım tampon güzel çok olmuş çok yakışmış.Arka için bir düşünceniz varmı?Benim aracım 2009 Ford arkasına tampon taptırmak istiyorum fakat sağ se sol tarafa açılabilecek aparat yapmayı düşünüyorum ikiside mazot bidonu olacak bana ne önerirsiniz niyetim 4mm saç kullanmak malum arkalar boş olduğundan arka savrulma yapıyor zaman zaman.Önerilerinizi beklerim.
Kalın sağlıcakla.

sevgili sisdağili arka tamponu daha önce yapmıştık klasik bi görüntü ama çok sağlam ve işlevsel ayrıca tamponun içine 80 mm '' U '' demirinden birde destek var fotoları koyarım.sizin düşünceniz biraz daha farklı sanırım...

son gezimizden arka görüntü için bir kaç foto kaptan11 abdullah beyin objektifinden

Fotoğraf-0126.jpg

Merhaba arkadaşım, verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
Benim ustam kaporta ve boyacı özellikle ford minibüs eski kasalarda harbi harbi uzman ilk okuldan bu yana hep onların kapotası 71-71 makaslı M ford otomobil ve woswos ustasıdır bizim bölgede ençok onlar vardı şimdi benim arabaya yapmak itiyoruz.
Evet biz sanırım çamurluk dodikleri kadar dışa çıkacağız bidon koyduğumuz mekanizma açılsın ve kapağın açılmasına engel olmasın diye.Elimizde bir örnek yok galiba strafordan yapıp bakacağız sonra saçları kesip kaynatacağız.Bakalım nasıl olur.Becerebilirsek önede yapma niyetimiz var.Araba 4x2 olsun galiba kimse niye yaptın demez dersede çakma deriz.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Bu arabaları bildim,
Hani bir yaylada böberk taşı düşüren suya giden arabalar değilmiydi?

evet onlar biziz iki kafadar her hafta başka yerlerde dolaşıyoruz.gerçi böbrek taşlarını düşürmede suya gerek yok ..toyota nın üzerine tanımam ama.bu arada imzan çok güzel o şiire bayılırım.

Fahri bey, elinize sağlık..Tampon süper olmuş...Bu arada araç kaç model?

Hayyam, Eşref, Neyzen bunlara hastayım sanırım diğerlerini saymaya pek gerekyok.
Çocukken babam akşamları bizi toplardı babannem, annem, ben ve kardeşlerim bize şiirler okurdu kitaplar okurdu sırayla buradan sen devam et derdi hepimiz okuduk.Birçok klasik eseri orta okul sıralarında ben ve kardeşlerim okuduk.Bu arada benim babam ilk okul mezunu ve terzi birisi.Bize konuşmayı, dinlemeyi, okumayı, okuduğumuzu ve dinlediğimizi anlamayı vede anlatabilmeyi öğretti.O dönemde benim köyümde elektrik yoktu radyomuz vardı pilli bugün bile saat gibi çalışır.Onda radyo tiyatrosu dinlerdik.
Neyse gözlerim doldu özledim o günleri keşke hiç bitmeseydi.
Kalın sağlıcakla.

arkadaşlar araba güzel tampon çokkkkkkkkk güzel gezmek dolaşmak hepsinden güzel değilmi?

tamponun şimdilik sadece sinyal yerleri açılacak yani bitmiş sayılır son halinin fotosuda geliyor

Fotoğraf-0127.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR