Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,652
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

RedlinE' Alıntı:
ulan hıpı marşla yaglamamı olur. sena mekanıgı ogreten adamın benn

Gokhan bey ben direk fabrikasindan aldim ama adamlar çok buyuk
şoyle bir sansiniz olabilir tanidiginiz muzik sistemi yapan bir arkadaşiniz varsa ondan temin edebilirsiniz. topu 5 metre yanlis degilsem. 200-250 gibi bir fiyata almalisiniz. Benim arabada 2 topdan fazla malzeme gitti.

Vay altan abii dusmuyomusun bu taraflara hastaldan 3 km benim iş yerim.
bu aralar cok yogunum,ben sizi cagiracam izmit e :smiley:

Etiketler

on arka ayrı kanallarda

içten bir resim eski hali tabiki biraz daha gelişti.

land cruiser hdj 80.jpg

land cruiser hdj 80 95.jpg

land cruiser turbo dizel.jpg

land cruiser hdj 80 ic.jpg

BUrda aracin turbo ve enjektor degişmemiş hali ha unutmadan pompanında iç elemani degişti. soylememe gerek yok dimi :smiley:

altan abii benim kahrim cekilmez çok et yerim çokta ses çikartirim fabrikanda bana hedef taltasi falan yapman gerekir bos ver ben gelmiyim sen gel.

bursa gezisinden karaler

Bakin neler buldum. arkadaşin tenekesi hararet yapmiş dagin başinda bende su takviyesi yapmaya hazirlaniyorum :smiley:

En attaki resimde cama dikkat adamlar benle ugraşmamak için istanbuldan bursaya o yazi ve resimle geldi yaa

canlarim benim ıkıındende helallık almam lazım vallaa neler yaptım adamlara yaaa...

tenekeciler iyikin varsiniz merkezz

DSC_0367.jpg

47618_175921472426805_100000268614912_534169_3564664_n.jpg

DSC_0268.jpg

Araba hararet yapmadı efendim radyatöre su koyarken ustalarımız havasını boşaltmadıkları için basınç yapıp su boşalttı, adam gibi havasını alarak tekrar su koyunca bir daha o sorun çıkmadı ???

teneke teneke olsada benim tenekelerim bakımlıdır sorun çıkartmaz ;D

Gece yatmamiş adam apatta bekliyor. Bu hava almada neymiş hoca ya en son dizel reno 9 da hava almiştim. Hala varmiş demek efsane degilmiş demek

Elin japonuda en ust olu noktada radyotor kapagını kosullandirmiş. Bak işte fark burda ;)

Bakiniz alt resimm

Bu arada o resimdeki radyotorude degiştim. ustu yamuk yumuk yakişmadi arabaya orj radyotor 1360 tl cik.

23122009260.jpg

DSC 268.jpg No'lu foto'da ''bu araç ss toyota yapılmıştır'' gibi bişey mi yazıyor ?

Mesud bey caktirma 3 aracada aynisini yapistirmis arkadaslar sag olsunlar

Yapistirmasaydin iidi ;D

Cok rica ettiniz ya yapistirmak icin nasil kirabilirim sizi ben

Yapistirma die yalvardikta sonra cenenden kurtulalim die koyverdik abi ;D

Yo ben size yapistirmayabilirdiniz de dedim yanliz hizli koscaksiniz :smiley:. Video var dostumda su araci bi bitiriyim bakariz benden hevesli arkadaslar var batma videolarimi koyacak

Ne zamandır bu aracın hikayesini bekliyordum. Teşekkürler.

Rica ederim hocam sizdede ayni makineVar yanilmiyorsam ... Tanismak isterim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR