KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
fark yapmazz.. td5 bagaja iki aku daha koysun. Ya boyle bır adam yok arkaya taskım sandıgına oku saklamıs özel tesısat cektırmıs. Ama nafıle toyota toyota
Ulan özledım rumumu beee gelsede kamp atsakk hemde 10 gun surecek o kaptan bırımız gelmez once trabzon rum ımparatorlugunda cemın koyune gıtcez papazı ozlemıs cem sonra kralların dıyarı rızede yayla yapcazz.
Yalniz su an td 5 sikinti alir aklinizi yarim mars ta aliyor husoff abim ayarladi arabayi aklinizi alirim bu arada kupeli kardesim tdv6 da yanan tek isin elfreni lambaso elfreni cekikken o bencemez digerlerine toyota vs vs td 5 gelince arabayi adam edinceye kadar 2 td 5 parasi gondum araca ben hayatimda hic bir arabada bu kadar kicima kasmadi hayatimda aldigim diri gozuken ama isi tamamen bitmis araba almadim iyi bir td 5 su an benimki hayatta yolda birakmaz bars marsa afrikaya ordan dunyayi don gel mars evde kapinin onunde kapa
Bu arada hepinizi ozledim bir araya gelerimde giydiririz birbirimize benim araban senin arabani dover misali zaten gurbetteyiz bir giderim kamp atarim yaw