Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 222
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,732
Ynt: Toyota Land Cruiser 1995 HDJ 80 turbo dizel

abi bende yokki video sende sen çektin ;D

Etiketler

fark yapmazz.. td5 bagaja iki aku daha koysun. Ya boyle bır adam yok arkaya taskım sandıgına oku saklamıs özel tesısat cektırmıs. Ama nafıle toyota toyota

adama fordcumu dıyonuz yanii

nerdeymıs bu aksam dun sıcılyadaydi

sardunyada suan ;D

http://www.dailymotion.com/video/xh35cw_disco-2-td5-land-cruiser-hdj-80-sabah-ylk-mary_auto#from=embed

Ulan kayıncoya bakbee iki tane senın gibi olsa adamı gomersınız bi seneyee ama olsun abin seni seviyo tipitipp.

toyotalıkla alakası yokkı abı al nissanda çalısıyo aynı ;D

cem abiiiiiiiiiiiiii abimmmmm aramızı bozmaya calısıyo sen bakma ona ;D

Ulan özledım rumumu beee gelsede kamp atsakk hemde 10 gun surecek o kaptan bırımız gelmez :smiley: once trabzon rum ımparatorlugunda cemın koyune gıtcez papazı ozlemıs cem sonra kralların dıyarı rızede yayla yapcazz.

Yalniz su an td 5 sikinti alir aklinizi yarim mars ta aliyor husoff abim ayarladi arabayi aklinizi alirim bu arada kupeli kardesim tdv6 da yanan tek isin elfreni lambaso elfreni cekikken o bencemez digerlerine toyota vs vs td 5 gelince arabayi adam edinceye kadar 2 td 5 parasi gondum araca ben hayatimda hic bir arabada bu kadar kicima kasmadi hayatimda aldigim diri gozuken ama isi tamamen bitmis araba almadim iyi bir td 5 su an benimki hayatta yolda birakmaz bars marsa afrikaya ordan dunyayi don gel mars evde kapinin onunde kapa

Mucahit arabana bir kez daha MAŞALLAH diyelim. başlığın çok kişiye faydası olacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,821
Kaydolan Son Üyemiz
tolgaozer1905

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR