Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,707

Etiketler
Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

yok be hasan bey ,huzur var gerçide para zaman zaman ;D ;D

çaglar aynen öyle şimdi en kıymetli şey para eskiden para vardı alacak araba bulamazdık ve ugraşmaya zaman bulamazdık şimdi herşey var güzel memleketimde para ve iş yok oldu ama moralimizi bozmuyoruz .sizler gibi arkadaşlarla tanışıp dogayla içiçe daha çok yaşamaya başladık r gitigi yere kadar böyle gider

tuğsancım ne koleksiyonu, hepi topu 2 tane toyotamız var,bu arada araca pahallı diyen arkadaşlar bi kullansalar,nasıl bir arac ve bedava olduğunu anlarlar,bildiğin ŞİLEP

Hem de ne şilep bu gün naçizane kullandım da
;D ;D ;D

Abi fj45 e ne oldu sattınmı yoksa ,vx100+fj45+fj73 var diye biliyorum.

tugsan75' Alıntı:
Muratcım,bu araç Heytem beyin Toyota koleksiyonundaki vx100,sattığına göre heralde gaza geldi vx200 alacak ;D
eski balaban gezilerini izlerdim u tube da .ordaki yeliş fj 40 sanırım heytem beyindi.ciddi bi kolleksiyonu var lc üzerine sanırım heytem beyin. ama çok akıllıca bi 2009 range rover maliyetine 5 6 aslan bakıyo galiba rr nin yıllık vergisi kadar vergi ödemiyodurda aslanlarına.medrano nun türkiye şubesi heytem bey sanırım .aslan kolleksiyoncusu.fenerbahçe taraftarımı yoksa'aslan terbiyecisi' aynı zamanda

tuğsan bende vx100(hdj100),kzj 70 var.fj 40 yeşil kardeşimde,ama gercek aslan fj40 dır tartışmasız.valla vergi konusunda hdj100 üzmekte fakat onunda yolda emniyeti var.allah kimseye göstermesinde bu özellikle sehir içi ve sehir dışı kazalar korkutmakta.insanın canına gelecek en ufak hasar birkac tl den daha önemlidir diye düşünüyorum

İyi tahmin ettiniz Heytem'de naçizane aslan terbiyecisidir bizim gibi ama bu sene işler kesat. Ne aslanda hayır var ne terbiyecisinde

Bu arada Heytemcim bizim biraderin VX100'ü rölantide bile beton saksıların üzerine çıkıyordu. Arazide denemek nasip olmadı ama seninkinin marifetlerini gördük.

ergun ben benim 100 ile bikere daha bi ormana girmiştim.eger 7o i almasaydım 100 hazırlardım,bu arada haziranda geliyormusun geziye?

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
ergun ben benim 100 ile bikere daha bi ormana girmiştim.eger 7o i almasaydım 100 hazırlardım,bu arada haziranda geliyormusun geziye?

Bir aksilik olmazsa geliyorum Heytem.

http://www.metacafe.com/watch/1507953/2008_toyota_land_cruiser_in_depth_overview/

http://www.metacafe.com/watch/960510/roadfly_com_2008_toyota_land_cruiser_car_review/