Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,708
Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

Arkadaslar,
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_full_full_4x4_-53WQQaXQQ13357622WQQpXQQdisplayitem
Bu ilandaki araci taniyan varsa hakkinda bilgi verebiilirmi?
Arac orjinal mi?
Diff kilitleri varmi?
Saygilar.
Recep.

Etiketler

fissek' Alıntı:
Arkadaslar,
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_full_full_4x4_-53WQQaXQQ13357622WQQpXQQdisplayitem
Bu ilandaki araci taniyan varsa hakkinda bilgi verebiilirmi?
Arac orjinal mi?
Diff kilitleri varmi?
Saygilar.
Recep.

Çağlar hocam biliyor olabilir foruma bir göz atsa
bir de yeni vx 80 alan moger bu araç ile ilgili konu açmıştı
biz göz at istersen link aşağıda

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31753.0

Ibrahim Bey ilginize tesekkurler, bu basligi daha once okumustum ama orada arac ile ilgili aciklama yok sadece sahibinin biraz inatci oldugu.Ankara da sahibinden de iki tane biri 96 digeri 97 vx var bunlari yakindan taniyan varsa goruslerini almak istemistim.

pullar okadar yuksekmi. way anasını ben bu işten vazgeçtim :DD benim hilüx ekmek istemez su istemez garibanın ağzı var dili yok. mazot kokusu aldımı götürmeyeceği yer yok.şimdilik vx sevdasından vazgeçmek lazım ohalde :D

Öncelikle arkadaşıma aldığımız vx100 de bir deyişiklik yapmayacağız.Kendisi orjinalci olduğu için tırıs ırıs binecek.Belki BF A/T lastik takarız okadar.Vergi olaına gelince.Bu tarz araçları alırken belirttiğim bir durum var.Eğer 40 bin TL üstü binek araç alacaksanız,kesinlikle LC alın diyorum.Sebebi ise 30 bin TL ye böyle harika bir araca sahip olup.Aradaki farkıda bankaya koyup hertürlü işlemi yaptırırsınız.Eğerki almayı düşündüğünüz araç 50 bin Tl ve üstü ise kat kat kardasınız.Sanki o araca vergi vermiyeceksiniz yada yakıt almayacakmışsınız gibi bakıyorsunuz.

Sıfır alacağınız herhangi 1.6 motor veya 2.0 motor araca 1.000 Tl vergi vereceksiniz.98/99 model LC ye ise 2.000 TL.Binek araçda 10 LT benzin yakacaksınız,LC de ise gaz taktırmazsanız 16/17.Hesap kitap ortada.Ayrıca aslan beslemek istiyorsan ,ne yediğine bakmayacaksın.Bakacaksanda gidip kedi alıp besliyeceksin.

tugsan75' Alıntı:
.....................Sebebi ise 30 bin TL ye böyle harika bir araca sahip olup.Aradaki farkıda bankaya koyup hertürlü işlemi yaptırırsınız.Eğerki almayı düşündüğünüz araç 50 bin Tl ve üstü ise kat kat kardasınız.Sanki o araca vergi vermiyeceksiniz yada yakıt almayacakmışsınız gibi bakıyorsunuz.

Sıfır alacağınız herhangi 1.6 motor veya 2.0 motor araca 1.000 Tl vergi vereceksiniz.98/99 model LC ye ise 2.000 TL.Binek araçda 10 LT benzin yakacaksınız,LC de ise gaz taktırmazsanız 16/17.Hesap kitap ortada.Ayrıca aslan beslemek istiyorsan ,ne yediğine bakmayacaksın.Bakacaksanda gidip kedi alıp besliyeceksin.

Doğru söze nedenir? her kelimesine katılıyorum.

umutcelikel' Alıntı:
Aslan besleyenler dökülüyor ;D

Dağ başında tek başında kalınca bakalım o aslanın yeminimi düşünüyorsun, yoksa hala yürüyebildiğine mi şükrediyorsun ;D

kedi seven kedi besleyen biriyim ama kedigiller için nankör derler aç kalınca sahibini yermiş,aslanı düşünmek istemiyorum bile,özellikle aç kaldığında:smiley:

Teşekkürler Yavuz Bey; Aslında bu forumlarda hep araç konuşulduğu için vergi+benzin vb şeyler ön planda oluyor.Benim hayat felsefemde ise şunlar var;Şık bir lokantaya gidip gecenin sonunda, yaaa niye böyle hesap geldi demem(Hesabı kontrol ederim o ayrı) yada markalı bir kıyafet alıp,ammada pahalıymış demem.Kısaca birşeyi almak yada yapmak istediğimde,hesap kitap yaparım ve gerçekleştirdikden sonra gerisini düşünmem.Yani gene araç üzerinden konuşursak;LC alıp,vergi+benzin vb gibi şeyleri aldıkdan sonra 1 sn bile düşünmem.Alma aşamasında bütçeme uyuyorsa,alırım yoksa hayal kurmaya devam. ;D

Ben bir kediyle , yoğun tipide 4 gün tek başıma dağın başında mahsur kaldım, sonra fikirlerim değişti , ogünleri hatılamak bile istemiyorum. Hesap bile yapmıyorum, ne yerse yesin aslanıma helal olsun , yeterki beni üzmesin ;D

http://www.sahibinden.com/indirme_kaldirma_ozel_siparis-70WQQaXQQ14291348WQQpXQQdisplayitem
bu yakışıklı aslanı devasa bi dodge ram ın yanında arz-ı endam ederken gördüm bostancıda.yakıyodu görünüş.ama fiyat daha yakıcı.kezzap nerdeyse.geçici diye gelip kalıcı olan vergilerin gözü körolsun

Muratcım,bu araç Heytem beyin Toyota koleksiyonundaki vx100,sattığına göre heralde gaza geldi vx200 alacak ;D

tugsan75' Alıntı:
Teşekkürler Yavuz Bey; Aslında bu forumlarda hep araç konuşulduğu için vergi+benzin vb şeyler ön planda oluyor.Benim hayat felsefemde ise şunlar var;Şık bir lokantaya gidip gecenin sonunda, yaaa niye böyle hesap geldi demem(Hesabı kontrol ederim o ayrı) yada markalı bir kıyafet alıp,ammada pahalıymış demem.Kısaca birşeyi almak yada yapmak istediğimde,hesap kitap yaparım ve gerçekleştirdikden sonra gerisini düşünmem.Yani gene araç üzerinden konuşursak;LC alıp,vergi+benzin vb gibi şeyleri aldıkdan sonra 1 sn bile düşünmem.Alma aşamasında bütçeme uyuyorsa,alırım yoksa hayal kurmaya devam. ;D

+100

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR