Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,374
Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

60/70 milyara binek araca para vereceğime,yada kendini jip sanan araçlara,30/40 milyara LC alırım,kalan parayı bankaya koyar,faiziyle bile hertürlü ihtiyacımı karşılarım.(Vergi,yakıt,aksesuar,kasko vb)Torunlarıma bile bırakabileceğim hatıram olur. ;D

Etiketler

tahmin ediyorum yeni trend vx100 olacak,inanılmaz konforlu tavsiye edrim,80den birazdaha büyük
birde süspansiyonu farklı ,salıncaklı.sanki şilep te gider gibisin

hilüx ü ciddi ciddi satmaya kararvermiş durumdayım. gözüm wx100 de masrafı ne olursa olsun alıcam ama hilüx ü satarsam tabiki.

Salih Bey bende de hilux var ve bende ciddi ciddi vx80 yada 100 dusunuyorum,bakalim kismetimize nasil bisey denk gelecek.Aslinda hilux cok saglam daha once kulladigim lada ya gore ve arazide de cok iyi ama lc daha kuvetli,konforlu,rahat ve daha ciddi bir makina onunla ugrasmakta cok zevkli olacak gibi geliyor. Ben vergisinden dolayi 98 modele kadar ilgileniyorum.

benim vx 100 ü almam üzün sürer sanırım. ayrıca hilüx tende çok memnunum çok uzun zamandır aklımda olan biaraçtı hilüx henüz bi yanlışı olmadı bana. bende de cj8 vardı aralarında dünyalar fark var. cj ile hep içimde bikorkuyla dolaşırdım bişe oldumu olacakmı bugun yolda bırakırmı beni gibi:DD ama bunda kafam son derece rahat oyle bisıkıntı yaşatmadı bana. özellikle yakıtı çok ama çok makbul. ben aracı 20 den aşağı vermeye niyetim yok o yuzden uzun sürebilir diyorum :DD

Sizin araci bundan 2 yada 3 ay once Bursa da koru park in onunde gormustum, benim hilux ile yan yana park etmisiz bilmem hatirliyormusunuz? Yani sizin arac oldugunu tahmin ediyorum mat boyali biraz yuksek vede sanirim arka havuz nissan ninkine benziyordu.

:DD aa evet hatırladım sizinki maviydi resimlerini çekmiştim o akşam. sizinkide çok yakışıklı olmuş çok alımlı bi makina güle güle kullanın çok hoşuma gitmişti o akşam allah nazarlardan saklasın. evet ben arka kasayı nissan skystar ınkiyle değiştir dim memnunda kaldım sizinkide 06 plakalı yanlış hatırlamıyorsam. bursa damısınız bende yalovadayım.

tugsan75' Alıntı:
30.000 TL mi ??? Nass yani,ben 30.000 TL ye vx100/V8 aldım daha yeni arkadaşıma 99 model bir yanlışlık olmasın.

Hayırlı olsun, fiyatı da oldukça uygun olmuş. Araçta ilk anda düşünülen modlar neler olacak gibi?

fissek' Alıntı:
Salih Bey bende de hilux var ve bende ciddi ciddi vx80 yada 100 dusunuyorum,bakalim kismetimize nasil bisey denk gelecek.Aslinda hilux cok saglam daha once kulladigim lada ya gore ve arazide de cok iyi ama lc daha kuvetli,konforlu,rahat ve daha ciddi bir makina onunla ugrasmakta cok zevkli olacak gibi geliyor. Ben vergisinden dolayi 98 modele kadar ilgileniyorum.
98 LC lerin vergisi ne kadar ki?

scrambler' Alıntı:
hilüx ü ciddi ciddi satmaya kararvermiş durumdayım. gözüm wx100 de masrafı ne olursa olsun alıcam ama hilüx ü satarsam tabiki.
Salih bey provakasyona gelme:smiley: vergi için ödediğin paraya bir yıl yakıt alırsın ;D ;D

Salih Bey,
Evet benimki o zaman mavi idi daha yeni almistim Ankara plakaliydi.Sonra hemen soyduk arabayi komple boya kaportaya soktuk, simdi daha guzel oldu.Bende Bursa dayim eger bu tarafa yolunuz duserse goruselim.

Recep.

Sefa Bey, yillik arac vergileri yasa gore ve motor hacmine gore sinifladiriliyor ya 11 yas ve ustu araclarin vergisi biraz daha makul,soyleki lc 98 modelin yillik vergisi 6317 TL, 97 modelin ki 2842 TL, 93 model ve altinin ise 1104 TL.
Hadi 2009 bitiyor belki sadece temmuzu oderiz yada temmuz dan sonra alirsakta ocakta 12 yasa gececegi icin vergisi dusektir, onun icin 98 model ve alti olsun istedim.
Saygilar.
Recep.

fissek' Alıntı:
Sefa Bey, yillik arac vergileri yasa gore ve motor hacmine gore sinifladiriliyor ya 11 yas ve ustu araclarin vergisi biraz daha makul,soyleki lc 98 modelin yillik vergisi 6317 TL, 97 modelin ki 2842 TL, 93 model ve altinin ise 1104 TL.
Hadi 2009 bitiyor belki sadece temmuzu oderiz yada temmuz dan sonra alirsakta ocakta 12 yasa gececegi icin vergisi dusektir, onun icin 98 model ve alti olsun istedim.
Saygilar.
Recep.

bunun yanısıra %5 kasko indirimini de unutmayın ama

Evet odediginiz mtv kasko bedelinin %5 inden fazla ise ayrica mtv dusuyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR