Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü
200 Serisi (2008-present)
Dokuzuncu nesil - 200 Serisi Station Wagon
Üretim 2008-present
Montaj Toyota Otomatik bodyWagon
Üretim 2008-present
Montaj Toyota Otomatik vücut
Toyota City, Aichi, Japonya
Tahara, Aichi, Japonya
Vücut tarzı (lar) 4-Kapılı SUV
Düzen Açık motoru / four-wheel sürücü
Motor (lar) 4.0 L V6 benzinli 1GR [3]
2,7 L I4 2TR benzin [3]
5,7 L V8 3UR benzin [4]
4,7 L V8 2UZ benzin [5]
4,5 L V8 1VD Turbo Dizel
İletim (lar) 6-otomatik hız
5-otomatik hız
5-manuel hız
Aks 2850 mm (112,2 olarak)
Uzunluk 4950 mm (194,9 olarak)
Genişlik 1970 mm (77,6 in)
Yükseklik 1880 mm (74)
İlgili Lexus LX
Toyota City, Aichi, Japonya
Tahara, Aichi, Japonya
Vücut tarzı (lar) 4-Kapılı SUV
Düzen Açık motoru / four-wheel sürücü
Motor (lar) 4.0 L V6 benzinli 1GR [3]
2,7 L I4 2TR benzin [3]
5,7 L V8 3UR benzin [4]
4,7 L V8 2UZ benzin [5]
4,5 L V8 1VD Turbo Dizel
İletim (lar) 6-otomatik hız
5-otomatik hız
5-manuel hız
Aks 2850 mm (112,2 olarak)
Uzunluk 4950 mm (194,9 olarak)
Genişlik 1970 mm (77,6 in)
Yükseklik 1880 mm (74)
İlgili Lexus LX
Bu Toyota Land Cruiser 2008 için yeniden tasarlandı oldu. 200 serisi olarak bilinen bu 2008 Lexus LX platformu ve genel tasarım paylaşır. Çok zaman olsa-Land Cruiser destekçileri onur, 200 Serisi karşılaştı eleştiri ve tartışmalı vücut restyling nedeniyle, bazı Toyota 'overdeveloped klasik Land Cruiser kimlik ticari marka vardır iddia ile yeniden aracın mekanik yönleri invigoration memnuniyetle karşıladılar çabalarını modern 21. yüzyıl motoring için Land Cruiser uyması için. Toyota sunulan ve tamamen Ekim 2007 Australian International Motor Show in Sydney Land Cruiser yeniden tasarladık. Aracın Eylül ve satışa Kasım 2007 mevcut olduğu üretim girdi. Her ne kadar yeni Land Cruiser Sidney ilk motorlu gösterisi sunulan, öyle zaten Japonya satılık aldı, Eylül 2007 yılında başlattı. Ayrıca Venezuela satılık Kasım ayında, yerel takma "Roraima altında erken için" (Monte Roraima Venezuela in) Taken mevcut oldu. 200 Serisi Avustralya ve Okyanusya düzgün üç farklı düzeyde sunulur:
GXL
VX
Sahara
200 Serisi, onun selefi üzerinde kozmetik değişiklikler, vücut ve iç dahil yapılan sınırlı değildir birçok özellik ve yükseltmeleri teklif:
Akıllı Giriş - Bir sensör uzak aracın yanına getirdi, kullanıcı sadece kapıyı açmak için ele dokunuş sağlayan tetiklenir.
Akıllı Start - Başlat / ateşleme için Dur düğme; kilit gerekmez.
Prizine havalandırma ile Sahra modellerde 4 bölgeli iklim kontrolü, 18 28 arasında arttı
10 hava yastıkları (VX & Sahra)
Güçlü ve hafif çerçeve
Sürücü teknolojileri de dahil olmak üzere önceki modellerde sunulmayan yardımcı Çeşitli:
Sürünme; bir kapalı gibi çalışır dört tekerlek sürücüyü kontrol sistemi-road gezisi kontrolü, otomatik olarak düşük bir forma araç hızını sürdürmek.
Downhill Yrd Kontrol
Yeni geliştirilen ABS sistemi, çok arazi anti-kilit fren sistemi (ABS)
Kinetik Dinamik Süspansiyon Sistemi (KDSS)
Motor ve aktarma gelişmeler şunlardır:
Bir yeni opsiyonel V8 dizel motor, bu 1VD-FTV (aynı zamanda 70 Series) kullanılır.
Otomatik vites standart çapında 200 serisi, 5 düzensiz her düzeyde-manuel aktarma hızı 4.0L GX modeller seçilen bölgeler () sadece ile sunulur. Ise 4.5L dizel modeller altı almak Beş hızlı otomatik şanzıman ve 4.7L benzinli modelleri için atanır otomatik hız.
-------------------------------------------------- ------------------------------