Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,374
Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

Diyeceksinizki sen LC fanatiğisin,bu çok doğru ama ben deyil dünya LC fanatiği.

Tuğsan bey,
lc konusundaki hassasiyetinizi anlayabiliyorum. sizin yada tüm dünyanın lc fanatiği olması yada bazılarımızın bunu hayatın ta kendisi zannetmeleri benim lc nin yeni kasası hakkındaki görsellik anlayışımı değiştirmez.zira mitsubishi l200 yeni kasanında vinç ve tampon uygulamalarında çok iyi görünmediğini düşünenlerdenim ama abs konusunda bu araç için yanıldığım bi gerçek özür diliyorum.
Gezenbilir ailesi olarak herkesin birbirine evet aracınız çok şık olmuş güle güle kullanın demesinin dışında bir şey düşünmek mümkün değil gördüğüm kadarıyla. Burada benim beğendiğim tek araç Umut Çelikel'in aracıdır çünkü amacıma uygundur o olmasa sizinki gibi bir araç olmasını dilerdim ve bu konuda bir kaç gün önce bilgilerinizi istemiştim.lc nin yeni kasasını beğenmemekle onu beğenenleri beğenmemek arasında fark olduğunu belirtmek isterim ki şahıslar bundan münezzehtir.
TC içinde bu aileye mensup lc nin yeni modelini örnekse vx 200 ünü alıp off- road a sokacak mali güce sahip doğa aşığı kişilerde vardır mutlaka ama böyle bir çalışma içinde olanada böyle hazırlanmış bir aracada rastlamış değilim üstteki resimlerde görülen gibi. makam aracından kastım odur anlayacağınız. yada başka bir düşünceyle varabileceği son nokta olarak bu aracı düşünen fanatik kişilerin eline bu araca sahip olabilecek kadar meblağ geçse . gidecekleri son nokta neresi olurdu ?
Saygılarımla

Etiketler

0 km. bir aracı off-road un sert şartlarında kullanmanın pek mantığı olmasa gerek. Bu mantıktan dolayıdırki benim aracım ülkemizde 2 senedir eşi yok. Geçte olsa bende anladım ve cj ile beraber Wk yı beraber kullanıyorum.
Kimi sadece 2 km. lik sert off- road etabını sever, kimi doğaya ulaşmak adına katettiği yolda off-road yapar. Buna uzun soluklu gezilerde dahildir. Off-road u araç veya amaç olarak kullanmak kişisel tercihtir diye düşünüyorum. Ben her ikisinide seviyorum 2 ayrı kutup aracım bana bu ayırımda hizmet ediyorlar.
Ben bu Toyota nın standart hali ve AT lastiği ile ülkemizdeki tüm güzellikleri görmek icin iyi bir yol arkadaşı olacağını düşünüyorum. Ağır off-roada hazırlamanın mantıklı olmayacağı kesin.
Aracın ilk fiyatının yanında , off-road işletim mantığıda önemlidir.

1 yıldır Toyota RAV4 (1996 iki kapı) kullanıyorum. Öyle ağır off-road koyşullarına uygun olmasa da inanılmaz keyif alıyorum. Aracı alırken bunu hiç tahmin etmemiştim. Artık gözüme çocuğummuş gibi görünmeye başladı yav:smiley:) Satmam gerekirse naaparım bilmiyorum

selamlar Umutçum
Hakan Ataman bi tane var sana uygun 2.8 dedi bana 17-18 bin tl miş bordo renk gelirsem sana haber vericem önceden ;)
Mayıstan önce zor gerçi bakalım kısmet klimayıda halletmişsin bu arada efil efil ooohh mis..

renk rezalet değil lakin , şöyleki;
mat kızıl renk düşünürdüm hepzevk meselesi (daha iğrençlerinide gördüm) kiremit kızılı gibi en azından bordo aracı o şekil boyatsam komple soymaya gerek kalmaz aracı içleri dursun öle sorun yok

yav neleri kaçırdık vaktiyle 16 liraya kupkuru 96 model satıldı 2.8 ben havaya bakarken hala canım sıkılıyo o araca neyse

mat haki benim kankada vardı kocaelinde 87 kasa 2.4 çok severim o rengi ama olurda harp çıkarsa el koyarlar mazallah

Bu araba araziye yakışıyor.

DSC08904.jpg

araç çok güzel ama türkiyede navigasyonlusu varmı arkadaşlar ??

umutcelikel' Alıntı:
Ben satmaz etmezsem arabayı mat haki veya kum rengi yapacam ileride....Nedense böyle bir rahatsızlığım oluştu.

Süper zevk tebrikler. Off road aracının ruhuna doğa renklerinin mat uygulanması harika oluyor.

Süper zevk tebrikler. Off road aracının ruhuna doğa renklerinin mat uygulanması harika oluyor.

kesinlikle katılıyorum karton koli ve bisküvi rengide favorilerim arasında ama siyah olacaksa mat olmamalı derim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR