Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü
Gencer bey,sizde diğerleri gibi yazdıklarımı tam okumamış ve anlamamışsınız.Ama tekrar anlatayım.
Öncelikle ben aracım beğenilsin veya poh pohlanayım diye aracımı yapmadım ve tecrübelerimi sizlerle;Vaaay be ammada çok şey biliyomuş,desinler diye anlatmıyorum.Buradaki sıcak ortam ve kafa olarak,sanal ortamda olsa uyuştuğum kişilerle karşılıklı fikir alışverişi yapmak için anlatıyorum.Çünkü ben araç hayatıma başladığımda,ne bilgisayar nede böyle bir ortam vardı.
Belirttiğim gibi ortaokul hayatımdan beri,profesyönelce motorlu taşıtlarla aşırı ilgim+bunu 1998 senesinde 4x4 gurubuna geçerek dahada ilerletmem,bu süre zarfında geziler,yarış hayatı,yarış ortamları,profesyönel insanlarla birlikte olmak bana KENDİMCE bayaaaa bir tecrübe kazandırdı.Veeeee hala her ortamda yeni şeyler öğreniyorum.Öğrendiğim ve öğrenmeye devam ettiğim birçok tecrübemide üyesi olduğum İSOFF(iSTANBUL OFF-ROAD KULÜBÜ)daki büyüklerimden ve arkadaşlarımdan halen ,her ortamda karşılıklı fikir alışverişiyle geliştiriyorum.
Bunları şunun için anlattım,Jeep,LR,Japon gurubu aramızda hep tatlı tatlı atışıyoruz,FAKAAAAATTTT,eğer karşımdaki kişi,hangi konu veya araç olsun,bilinçsizce ve saygısızca,anlamadığı halde(soru sorup,öğrenmek bahanesiyle)boş muhabbet yaparsa,bu beni sinirlendiriyor.Konu TOYOTA oluncada extra sinirleniyorum.Bana bu güne kadar sorulan bütün sorulara,genel ve özel dahil hep itinayla ve detaylı açıklamalı cevap verdim ve vereceğim.Bu kişinin isterse aracı olmasın,yaşı küçük yada büyük olsun farketmez.
Ama dalga geçer gibi,(Bunu tecrübeyle anlayabiliyorum)soru sorup, ve üstüne bide kaybolan kişilerlede diğer insanlar gibi saygılı ve terbiyeli konuşmıyacağım.Sizide kimse bu sayfaları okumaya zorlamıyor,biz aramızda gayet mutluyuz,arada bir yanlış anlaşılmalarla kırılmalar,darılmalar oluyor,buda sanal ortamın cilveleri.
Umarım,bu sefer yazdıklarımı anlayabilmişsinizdir.Neye,kime,niçin kızdığıma.Saygılar.