Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,374
Ynt: Toyota Land Cruiser V8, Toyotaların En Güçlüsü

Artık ben bu tarz muhabbetlerden sıkıldım,herkez ortaya kafasına göre birşey atıyor,ondan sonra birşey söyleyincede alınıyor,küsüyor.Bundan sonra adam gibi birşey öğrenmek isteyen bana özelden msj atsın artık bu forumda hiçbir bilgiyi paylaşmıyacağım.Saygılar

Etiketler

sizinkide alınganlık olduyo tuğsan bey.bence pire için yorgan yakmayın.bazı tartışmalarda konuyu açan ve konunun uzmanı olanl arkadaşlar başka bi, otamda triptoniki soran arkadaşın başına gelen gibi yok daha neler bunuda bilmiyosan ne işin var bu forumda tarz cevap yazabiliyo.aydın olan bilgiye sahip olan arkadaşın görevi bilmeyen bizlerin gözlerine tepe lambalarını yakıp ışık körü haline getirmek değil yolu aydınlatıp işte yol gel beraber gidelim demesi.yani ya bi yol aç ya bi yol göster yada yoldan çekil.
ancak tabip arkadaş eğer hastalarınıda konuyu açtığı gibi açıyosa ... konuyu açtığında kurduğu cümlelerin özeti bu araçlar sanayi deyimiyle 'kemiksiz' çok elektronik suya neme gelmez idi.bu yorum toyota fanatiği olan ve çok fazla anlamayan burda bişeyler öğrenmeye çalışan benide köpürttü.hararet yaptırdı.sonra tepkilerle birliktesert bi dönüş yaşadı bence çünki bi daha bi daha okudum arkadaşın mesajını ve çok pahalı kıyılmaz demek istedim yanlış anladınız özetini alamadım.arakadaş toyota ya hayranmış bu tartışmadan önce ama şimdi bi daha düşünecekmiş. boşverin tuğsan bey siz yol göstermeye devam edin

Arkadaşlar yazmak zor iştir. Yazarken işin içine, koşurken olduğu gibi mimiklerimizi katamadığımızdan duygu ve düşüncelerimizi tam olarak ifade edemeyebiliriz. Yada kendimizi yanlış ifade edebiliriz. Hoşgörü göstermek lazım diye düşünüyorum. Ahh keşke öyle yazmasaydım yanlış anlaşıldı dediğim çok olmuştur benim. :smiley:
Eminim yeni katılan arkadaşlar birkaç sene sonra bizden daha fazla Toyota fanatiği olacaklardır.

Tuğsan bey, bir arkadaşımızın imzasında "bilenin bilmeyene borcu vardır" yazıyordu. Sizin bize çok borcunuz var. hemen kaçmak yok öyle ;)

bugüne kadar hiç arazi aracım olmadı, o yüzden de bugüne kadar mesaj yazdığım konularda bu sınıf araçlarla ilgili hiç yorum yapmadım yok şu şöyledir bu böyledir demedim, ancak yıllardır işim sebebiyle hemen hemen bütün markaları kullandım çok extrem markalar harıç tabii..

bu kadar markanın içerisinde ise sorunsuzluğu performansı ve verimliliği ile Toyota (binek modeller için konuşuyorum) benim için hep daha ayrı bir yer sahibi olmuştur. Fanatikliğim de biraz buradan gelir hatta beraber çalıştığım bir cok insanın almasına da sebeb oldum.

hiç görmediğim ve tanışmadığım insanlarla bir forum aracılığı ile yazışıyorum bilgi dağarcığımı genişletiyorum bu çok güzel bir olanak elbette kimseye karşı karalamak gibi amacım yoktur...

ileride birgün bir gezide ya da bir tanışma toplantısında biraraya gelmek istediğim insanlarla tartışmak ve gereksiz yere konuyu uzatmak istemedim ve bende kimseyi kırmamak adına ve tartışmanın uzamaması için yazmış oldugum mesajlarımı sildim...

saygılar Toyota camiası

Evet bence de en güzeli bu... ;)
Hakkaten incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerle atışıyoruz...
Yarın bir toplantıda yüz yüze bakacağız, ben de arkadaşıma
katılıp msj.larımı siliyorum...

Tuğsan senden de destek bekliyorum, lütfen sen de aynen
devam et...

Saygılar,sevgiler...

artic trucks tan bi iki wx200 resmi koymuştu arkadaşlar.çok ta yakışıklı olmuş foto galeride bi gd 270 de bi lc 78 de var ama wx 200 çok alımlı

vx200.jpg

tarikserin' Alıntı:
Evet bence de en güzeli bu... ;)
Hakkaten incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerle atışıyoruz...
Yarın bir toplantıda yüz yüze bakacağız, ben de arkadaşıma
katılıp msj.larımı siliyorum...

Tuğsan senden de destek bekliyorum, lütfen sen de aynen
devam et...

Saygılar,sevgiler...

sağduyulu davranmalıyız
take it easy :smiley:
teşekkür ederim Tarık hocam

siz saga sola bakmayın tugsan biz yazdıklarınızdan ve tecrübelerinizden faydalanıyoruz siz devam edin öyle özelden felan olmaz diger arkadaşlarda yazılarına dikkat etsin kırıcı oldugu zaman bu guruba yakışmıyor . bir aracı kullanmadıysam fikir yürütmem yanlış olur sonuç ...bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz

Tuğsan, sen bizim "Owner's Manuel"ımızsın. Senin, Ersun'un, Heytem'in bilgilerine ihtiyacımız var. Biraz daha az kırılgan olman gerekiyor Toyotan gibi...

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.Bu alınganlık belkide LC mi araç deyil amaç olarak kabullenmemden ve aşık olmamdan kaynaklanıyor.Onun için birisi bilinçsizce birşeyler sallayıp çamur atınca,bayaa bir sinirleniyorum.İnanın iş yoğunluğumda,aklım TOYOTA bölümünde olduğu için enufak boşlukda bakıyorum,acaba ne yeni yazıldı,ne öğrenebilirim,ne paylaşabilirim diye.Buda benim hastalığım,tekrar teşekkürler.Sizleri bırakmam öğreneceğim ve paylaşacağım çok şey var. 8)

Tebrikler Tuğsan Hocam.

Bilgi paylaşıldıkça çoğalır.

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.Bu alınganlık belkide LC mi araç deyil amaç olarak kabullenmemden ve aşık olmamdan kaynaklanıyor.Onun için birisi bilinçsizce birşeyler sallayıp çamur atınca,bayaa bir sinirleniyorum.İnanın iş yoğunluğumda,aklım TOYOTA bölümünde olduğu için enufak boşlukda bakıyorum,acaba ne yeni yazıldı,ne öğrenebilirim,ne paylaşabilirim diye.Buda benim hastalığım,tekrar teşekkürler.Sizleri bırakmam öğreneceğim ve paylaşacağım çok şey var. 8)

Tuğsan sen bizim herşeyimizsin

;D ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Valla en çok da ben bozulurdum. Zira yılların Land Rovercisi olan benim Toyota fanı olmamdaki en büyük sebep bana maillerinizle gösterdiğiniz ilgi ve düşünüren yazılarınızdır. şimdi tam LC alma hesaplarımı yaparken kötü örnek olurdu doğrusu ;)

Gencer bey,sizde diğerleri gibi yazdıklarımı tam okumamış ve anlamamışsınız.Ama tekrar anlatayım.

Öncelikle ben aracım beğenilsin veya poh pohlanayım diye aracımı yapmadım ve tecrübelerimi sizlerle;Vaaay be ammada çok şey biliyomuş,desinler diye anlatmıyorum.Buradaki sıcak ortam ve kafa olarak,sanal ortamda olsa uyuştuğum kişilerle karşılıklı fikir alışverişi yapmak için anlatıyorum.Çünkü ben araç hayatıma başladığımda,ne bilgisayar nede böyle bir ortam vardı.

Belirttiğim gibi ortaokul hayatımdan beri,profesyönelce motorlu taşıtlarla aşırı ilgim+bunu 1998 senesinde 4x4 gurubuna geçerek dahada ilerletmem,bu süre zarfında geziler,yarış hayatı,yarış ortamları,profesyönel insanlarla birlikte olmak bana KENDİMCE bayaaaa bir tecrübe kazandırdı.Veeeee hala her ortamda yeni şeyler öğreniyorum.Öğrendiğim ve öğrenmeye devam ettiğim birçok tecrübemide üyesi olduğum İSOFF(iSTANBUL OFF-ROAD KULÜBÜ)daki büyüklerimden ve arkadaşlarımdan halen ,her ortamda karşılıklı fikir alışverişiyle geliştiriyorum.

Bunları şunun için anlattım,Jeep,LR,Japon gurubu aramızda hep tatlı tatlı atışıyoruz,FAKAAAAATTTT,eğer karşımdaki kişi,hangi konu veya araç olsun,bilinçsizce ve saygısızca,anlamadığı halde(soru sorup,öğrenmek bahanesiyle)boş muhabbet yaparsa,bu beni sinirlendiriyor.Konu TOYOTA oluncada extra sinirleniyorum.Bana bu güne kadar sorulan bütün sorulara,genel ve özel dahil hep itinayla ve detaylı açıklamalı cevap verdim ve vereceğim.Bu kişinin isterse aracı olmasın,yaşı küçük yada büyük olsun farketmez.

Ama dalga geçer gibi,(Bunu tecrübeyle anlayabiliyorum)soru sorup, ve üstüne bide kaybolan kişilerlede diğer insanlar gibi saygılı ve terbiyeli konuşmıyacağım.Sizide kimse bu sayfaları okumaya zorlamıyor,biz aramızda gayet mutluyuz,arada bir yanlış anlaşılmalarla kırılmalar,darılmalar oluyor,buda sanal ortamın cilveleri.

Umarım,bu sefer yazdıklarımı anlayabilmişsinizdir.Neye,kime,niçin kızdığıma.Saygılar.

Tuğsan Bey;
Benim sormuş ve söylemiş olduklarımla sizin yazmış olduklarınız tam olarak örtüşmesede çok uzatılacak bir konu olmadığını düşünüyorum .Tecrübe ve bilgilerinizin gezenbilirde devam etmesini dilerim.
Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR