Toyota Land Cruiser VX 80 Ön Aks Keçesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,145

RedlinE

Land CRUISER VX 80 HDJ-1
Yer
İstanbul
Beyler düşündüm de piyasada bizim araçlarla ilgili parça bilgimizi paylaşalım diyorum.
Bana on aks keçeleri lazım tekerlek tarafı gres bastık yağlama yapmış. Serviste 300 ustu ebayda den gelirseniz makbule geçer şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Toyota Land Cruiser VX 80 Ön Aks Keçesi

ben land konusunda çok yetersiz bilgiye sahibim bu konu başlığı benim için baya bi bilgilendirici olur diye düşünüyorum sağolasın

RedlinE' Alıntı:
Beyler düşündüm de piyasada bizim araçlarla ilgili parça bilgimizi paylaşalım diyorum.
Bana on aks keçeleri lazım tekerlek tarafı gres bastık yağlama yapmış. Serviste 300 ustu ebayda den gelirseniz makbule geçer şimdiden teşekkürler.

mücahit bey ankarada hakan ataman diye bir arkadaş var kendisi bizim araçlarda parça konusunda (çıkma,veya sıfır) bayağı iyi 0532 282 05 23, isatanbulda ise bu işin piri sevgili vecihi abimiz var tem servis 0212 346 28 65 vecihi abi veya oğlu suat usta size yardımcı olabilir

Mücahitciğim,ebayda satılan aks keçeleri orjinale yakın fakat asla orjinalin yerini tutmuyor.(Tarafımdan kullanılmıştır).Aracımı alınca bende getirtip takmıştım fakat 20.000 km sonra tekrar kaçırmaya başladı.Şuan üstündekiler 100.000 i devirmek üzere ve hiç sorun yok.Aksesuar tarzı ekipmanlar için ebay güzel oluyor fakat hayati parçalarda orjinalden kesinlikle şaşmıyorum.Ama istersen sende bir dene,engüzel tecrübe yaşanılınca oluyor çünkü. ;)

İkisini de tanıyorum. Genede çok teşekkürler. Ama ben munkun olduğunca parçalarımı kendim getirmeye çalışıyorum. Ebaydan bir link çok güzel olurdu.

Dicektim ki….
Tugsan beyin mesajıyla yıkıldım.

Hocam sen öyle diyorsan yeniden yaşamaya gerek yok. O zaman servise siparişi verilecek. İşin kötüsü tek keçe gelmiyor takim halde oda çok tutuyor.

Zaten komple deyiştir(sağ/sol) ve ondan sonra unut derim,bu arada biz keçe diye konuşuyoruz eğer bulabilirsen resmini koyda,millet yuhhh nasıl keçeymiş öyle demesinler.Komple aks küresinin seti öyle tek parça deyil yani.

Bu arada dediğim gibi sık arazide olduğumdan getirttiğim set o kadar zamanda dağıldı,ama gene belirteyim hayati parçalarda orjinalden şaşmayın derim,adamlar yapmış 1 kere alıyorsun sonra unut gitsin.

Bu keçe takımı gerçekten orjinal alınması gerekn birşey,takımın fiyatı çok pahalı ama yarım takım olarakda alınabiliyor hem iki taraf için ayrı ayrı almak mümkün oluyor hemde fiyatı daha uygun.Keçe takımının ve yarım takımın resimleri ve fiyatı aşağıdaki resimlerde mevcut.Yarım takımın fiyatını eğer her iki taraf için gerekliyse ikiyle çarpmayı unutmayın ;D

[attachment=1]
[attachment=2]

keçe tk.jpg

fiyat.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR