KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
75'ler 9.5 inç kullanıyorsa olur zaten. 33 e de dediğin gibi 4.11 olur. 4.88 bulunursa VX80'lerin otomatikleri 4.88 kullanıyor ve arka diff bizim ön/arka ile aynı. Ancak ben bulamadım. Bulduğum çıkma 4.11'lerin çiftine de 2000 TLcik istedi sevgili hurdacı tüccarlarımız)))))))))))))))))))
Ynt: Toyota Landcruiser BJ60 SOA Yükseltme Modifikasyonu
way be sonunda bişeye benzemiş bizim ekmek teknesi ;D ;D ;D
Bişey soracam 5,29 çok yüksek bir oran olmuşken 37 falan yapsaydınya yeterli gelir gibi sanki : bundan 2 inch daha büyük yarı çapta bir inch daha büyürdü sorun olmazdı. Gerçi sen ballısın şimdi eldekileri satar alırsın 37 falan madem jantlarda yolda ;D ;D ;D
abi belki dizeller 4.88'dir. internette direk 4.88 göstermiş. ya da 80 kasanın manueli 4.88dir de otomatiği 4.11... bilemiyorum...
ama benden 4.11 çıktı...
discovery-V8' Alıntı:
Bişey soracam 5,29 çok yüksek bir oran olmuşken 37 falan yapsaydınya yeterli gelir gibi sanki : bundan 2 inch daha büyük yarı çapta bir inch daha büyürdü sorun olmazdı. Gerçi sen ballısın şimdi eldekileri satar alırsın 37 falan madem jantlarda yolda ;D ;D ;D
abicim 35 ve üzerine direk 5.29 göstermiş nette.. bi de senin programda devri sabitleyip hız karşılaştırması yaptım. 4.11 ve 31 lastikle 80 km ile giderken 5.29 ve 35 lastikle 77 km ile gidiyor. bence en ideal oran bu...
yunus bager' Alıntı:
Umut iyi güzel hoş olmuş güle güle kullan ama lastikler bu yükseltmeye göre küçük görünüyor 37" bencede iyi olurdu 38" demiyorum sonra hava atarsın
yunus emin ol küçük değill...jantlardan böyle duruyor. 3 inç daha geniş jantlarla öküz gibi olacak.. zaten binmek imkansız şu an 5 cm daha yükselirse tam sçarım...
umutcelikel' Alıntı:
abi belki dizeller 4.88'dir. internette direk 4.88 göstermiş. ya da 80 kasanın manueli 4.88dir de otomatiği 4.11... bilemiyorum...
ama benden 4.11 çıktı...abicim 35 ve üzerine direk 5.29 göstermiş nette.. bi de senin programda devri sabitleyip hız karşılaştırması yaptım. 4.11 ve 31 lastikle 80 km ile giderken 5.29 ve 35 lastikle 77 km ile gidiyor. bence en ideal oran bu...yunus emin ol küçük değill...jantlardan böyle duruyor. 3 inç daha geniş jantlarla öküz gibi olacak.. zaten binmek imkansız şu an 5 cm daha yükselirse tam sçarım...
[
4.11 kurttarırsa ve benim diffle aynı ise benden çıkanları görüşebiliriz Daha yüksek oranları ebayden bakıp bilgi vereceğim. Ama 75 kasada SOA çamurluk mesafeleri vs hakkında bilgim yok.
umut kardeş teşekkürler cevabın için şu an üzerinde 235 85 16 lastık var oda yaklaşık 32 ye tekabul ediyor.(haber bekliyorum senden ebaydan ballı kardeş)
benim araçta önceden 255*70 *16 lastık vardı düğme gibiydi neyse 235*85*16 taktım biraz durumu kurtardık gerçi onlardada boşluk fazla kalıyor ama idare ediyoruz ayna mahruti olayından dolayı daha fazla büyük lastık takamıyoruz ama lastıkleri alırken erkanın orda 285*75*16 vardı baba oldu ama dönduk dolaştık ayna mahrutiye dayandık döndük 235*85*16 ya