Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞSAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 517
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,698

TUĞSAN

MY TOYOTA
Yer
ANTALYA
ARKADAŞLAR ,GÖRDÜĞÜM KADARI İLE HER İKİ GRUBUNDA TOPLANTILARI ÇOK NEŞELİ VE BİLGİ PAYLAŞIMI YÜKSEK GEÇİYOR.KEŞKE BU BULUŞMALARDAN BİRİ BERABER YAPILSA DA BİZ DE HER İKİ TARAFIN FANATİKLERİNİ AYNI KULVARDA SEYRETME ZEVKİNE VARSAK.TAHMİN EDİYORUM Kİ BU TÜR BULUŞMANIN VİDEOLARINI SEYRETMEYİ BIRAKIN ,RADYO PROGRAMI OLARAK BİLE DİNLESEK ÇIKAN MUHABBETLER CEM YILMAZIN PROGRAMLARINI ARATMIYACAKTIR...

Etiketler

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

BANA JEEPÇİLER BU BULUŞMADA ARABULUCU OLMAKTANSA DAHİL OLURLAR GİBİ GELİYOR.OLSUN DAHA İYİ OLUR OLAY BELLİ OFF ROADÇU DEDİĞİN ÇAMURU BULUNCA DALMALI HODRİ MEYDAN SONUÇTA HERKES ARKADAŞ ,TATLI BİR REKABET HERKESİN GÜNÜNÜ GÜZELLEŞTİRİR.KAMP AKŞAMIDA VİDEO BAŞI KRİTİK VE DALGA GEÇMELER OLURSA TADINDAN YENMEZ VALLA

güzel fikir takip edelim bakalım.

BANA KATILAN ARKADAŞLAR OLDUĞUNA GÖRE ÜYESİ OLDUĞUM ANT OFFTAKİ ARKADAŞLARIMLA KONUŞACAĞIM EMİNİN ANT OFF OLARAK ANTALYADA BÖYLE BİR BULUŞMAYA EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA CAN ATACAKLARDIR.GELİŞMELERİ BİLDİRİRİM .ŞU ANDA AZERBEYCANDA OLDUĞUMDAN BİRAZ SÜRE ALACAKTIR AMA ÇÖZECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM.SONUÇTA BÖYLE BİR GEZİ - OFF ROAD FİKRİ HEPİMİZİN HAYALİ SANIRIM

Tuğsan bey,
küçük bir ricam olacak sizden. Lütfen mesajlarınızda büyük harf kullanmayın, zira forumlarda büyük harf bağırmak anlamına gelmektedir. size iyi akşamlar dilerim, reha

arkadaşlar bu buluşmaları yılda bir kezde olsa tamamen offroad 4x4 buluşması yapsanız daha muhteşem olmazmı bu marka ayrımının amacını gerçekten hiç anlamış değilim sonuçta hepimiz bu işe gönül vermiş insanlarız arkadaşınızda başka bir marka araç var ama gelemiyor bu durum pekte hoş değil zaten herkezin kendine göre bulunduğu noktalarda bir arkadaş çevresi offroad kulübü var bu benim şahsi düşüncem her marka her türden araçları görme imkanı olur insanlar daha iy kaynaşır diye düşünüyorum tüm offroad sevenlere selamalr saygılar ekrem aydın

Reha bey uyarınız için tşk ederim kusura bakmayın.işten alışkanlık normal yazım biraz kötü olduğundan okunması için yazışmalarımı hep büyük harfle yapıyorum otomatik olarak tabi bu alışkanlık burayada yansımış.yoksa kimse bağırmak gibi bir niyetim yok..Tekrar kusura bakmayın dikkat etmeye gayret edeceğim .arada dalıp büyük harf kullanırsam affınıza sığınıyorum ...

ekrem bey kusura bakmayın böyle bir buluşma yapılırsa tabiki her araca açık olacaktır.aksi halde bende katılamam zira ben 1,5 yıldır mahindra kullanıyorum gerçi yeni bir vx 80 aldım onu yapmaya başlayacağım ama emin olun ona başlama tarihim bu buluşmadan sonra olur.ayrıca jeepçiler bu işe aracı olmaya gönüllü bile oldular .anlayacağınız ismi toyota ve land rover buluşması olsada aynı bursadaki toyota buluşması gibi (resimlerve videolara bakarsanız land rover ,patrol,navara gibi araçları göreceksiniz.)her araç sahibi off road ruhuna sahipse bu buluşmaya gelebilir .sonuçta hepimiz dostuz.amaç bilgi paylaşımı,güzel yemekler,değişik yerler görmek ve yeni arkadaşlar edinmek ayrıca biraz action da fena olmayacaktır.unutmayalım ki bu işin en zevkli yanı iki tarafın akşam ateş başında yapacağı şakalaşmalar ve takılmalar olacaktır.
Ayrıca umarım benden eskilerde bu işe el atarlarda bu buluşmayı bir an önce realiteye geçirebiliriz...(mesela reha bey,tuğsan moral,antalyadan ahmet abi ,cihan ,osman ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar) :smiley:

tuhsan bey bursadaki toyota kendir buluşmasında bizler ev sahipliği yaptık recep bey ve arkadaşları ile bende pajeromla katıldım ev saybi olmasaydık o güzel 2 günden mahrum olacaktık ortam güzel arkadaşlar güzel ateş başı muhabbetler güzel bazı konularda tek amrka olması kamp yerini kuralları daha iyi kontrol altında tutarsın tabiki çok aşırı kalabalıkta bu iş baya zorlaşır ama azda olsa tüm markaların olacağı etkinlikler farklı bir ortam olmasına nede olur hepsinin avantajı dez avantajı vardır o yüzden offroad işine gönül veren herkezin bir arada olması yılda bir kezde olsa yakışır bir etkinlik olacağına inanıyorum selamlar saygılar

Çok güzel olur ,ama marka olarak ayırırsak katılım çok olmaya bilir.4x4 off road ruhu taşıyan ve 4x4 kullanan herkezin marka gözetmeksizin katılması daha mantıklı olur onun için başlığı değiştirmek katılımın fazla olması için daha iyi olur kanısındayım.

ingilizciler japoncular amerikancılar off road ruhu taşıyanlar buraya yansın camurlara giremeyenlerin karınları arada bi yerde olsada bizde teşrif etsek saygılar.

Tuğsan dostum aracin hayirli olsun temiz bir araç gercekden ama avatarinıda bır duzetsen artik diyorum.

Fikrine gelince o gurupda 100 araçdan fazla olur. Birde gece kampli olursa sahip cıkılamaz guruba riskli kimse elini sokmaz o taşin altina Çunki arada bir çekişme ve iddea olacak.
Toplulugun yaptigi en ufak bir taşkinlikdan grup başi sorumludur.
Bursada recep abi başi cekti jandarmayla falan o ilgilendi ama kampin az yukarisinda bir araç (toyota degil) cayirda spin atarak orayi maf etti. Bİr diger araç gece gece riskli hareketlerde bulunduki bunu hepimiz gordu. Ki bu bizim ekipden çikti tek biz bizeyken iki üç grubun biraraya gelmesini hayal bile edemiyorum.
Ama fikir güzel

Mücahit kardeşim tşk ederim.Aracım hazır olunca avatarımı tabiki değiştireceğim.gerçi mahindramdan son derece memnundum.özellikle motoru ,yakıt sarfiyatı ,sağlamlığı,konforu ve 2009 model olmasına karşın 438 Tl lik vergiisi çok çekiciydi.tek kusuru ön tarafın kovanlı değil salıncaklı olmasıydı.gerçi onca zor yola karşın problem çıkarmadı.ama tabiki bu işte toyota ayrı bir hikaye...genede mahindramı satarken çok üzüleceğim umarım hakkı ile kullanacak biri alır...neyse...
Buluşma adı belki değişebilir.ama iyi bir organizasyon yapılır.tüm araç sahiplerinin gazını alacak aksiyonlar ,herkesin sırayla ve gönüllü olması halinde katılınması tasarlanırsa ayrıca kurallar baştan konup uymayanların buluşma yerinden uzaklaştırılması sağlanırsa ve ayrıca aksiyon saati bitip yeme içme faslı başladığında ,araç çalıştırmak ve kullanmak yasak olursa sanırım problem yaşanmaz .ama tabiki böyle bir organizasyondan önce kuralların belirlenmesi,düzenlemeye yardım edecek arkadaşlar belirlenmesi,izlenecek rotalar ve kamp yerlerinin hem güvenlik hem uygunluğunun belirlenmesi için bayağı çalışma ister .ama eminim ki değer..
Ama bir konuda haklısın bazen nerde çokluk orda....problem kuralı değişmez bir murpy kanunudur.Her insan bir olmuyo elbette kendini bilmeyenler,sınırını bilmeyenler,güvenliğin egodan önce geldiğini görmeyecek kadar kıt beyinliler ne yazık ki olacaktır.müğim olan bu tiplere kurallara uymadıkları zaman kırılsalarda ,kızsalarda hatta dostlukları pahasına hadlerini bildirmemiz ve bu işin çocuk oyuncağı olmadığını anlatmamızdır.zira bu tarz insanlar kendilerine zarar verebilecekleri gibi masumlarada zarar verebilir.unutmamız gereken altımızdaki aletlerin minimum 2 tonluk tanklar olduğu ve bu tankların vereceği hasarların telafisi olmayacağıdır.kısaca biraz klişe olacak ama kontrolsüz güç ,güç değildir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler