Toyota VX 100 ve yapılanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fromtrnc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,718

fromtrnc

Ana Kamp
Yer
istanbul
Yakın zamanda foruma üye olmuş ve kendimi tanıtmıştım. Bu başlık altında, Toyota VX 100 aracım üzerinde gerçekleştirdiğim uygulamaları görselleri ile paylaşmak istedim. İlk olarak kaplama, lastik ve şnorkel uygulamalarının fotoğraflarını paylaşıyorum...[attachment=1][attachment=2]

IMG-20111105-00010.jpg

IMG-20111105-00011.jpg

Etiketler
Ynt: Toyota VX 100 ve yapılanlar

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Kaplama ile ilgili bilgi verirseniz benim gibi düşünenler için faydalı olur.

Teşekkürler, sağolun... Kaplama ile ilgili bilgi derken neyi kastettiğinizi anlamadım ama maliyeti 2000 TL KDV dahil.

Yeni yapılanlar ve resimlerini paylaşıyorum...

IMG-20111123-00017.jpg

IMG-20111123-00018.jpg

Tuzla-20111105-00012.jpg

Tuzla-20111123-00019.jpg

Tuzla-20111123-00020.jpg

Folyo markası, kalınlığı gibi...

fromtrnc' Alıntı:
Teşekkürler, sağolun... Kaplama ile ilgili bilgi derken neyi kastettiğinizi anlamadım ama maliyeti 2000 TL KDV dahil.

Yeni yapılanlar ve resimlerini paylaşıyorum...[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

ANTİKACI61' Alıntı:
Bu arabanın modelini merak ettim. Hayırlı kullanmalar.

Land cruiser vx 100 yazıyo arkasında..gerçi dünyada daha bilinen adı 100 serisi heralde.
tecrübeli ve aynısı olan arkadaşlar daha iyi bilir..

ozgursenyurt' Alıntı:
Çok güzel olmuş aracınız güle güle kullanın...

teşekkürler saolun daha yeni başladık diye bir girizgah yapmayacağım çünkü istediklerimin çoğunu yaptım sadece bi chip tuning ve olursa 35 lik lastik düşünüyorum, ama önce 35 inch lastik uygulaması yapanların fikirlerini almak istiyorum..sizinde aracınız aynısı heralde sizde güle güle kullanıyorsunuzdur inşallah çünkü benide ilgilendiriyor biraz..:smiley:

Bulent Bey aracinizi gule gule kullanin ,maasallah cok guzel olmus,ozellikle vinc in yerlestirilmesini cok begendim aracin orijaline cok uymus .
Bende de 2006 100 vx diesel var ,hem guncel hem de offroad kullanimi icin birtakim ilaveler yaptim. Tjm snorkel , Tjm vinc , on arka celik tampon ve 33'' stt cooper lastik gibi...Geldik suspansiyona , old man emu 2.5'' yukseltme kiti dusunuyorum ama TC de 100 lerde cok da fazla uygulanmisini gormedim hele Antalya da hic yok.Gordugum kadari ile sizin aracin orijinalinde de yukselme - alcalma var ama ARB nin old man emu amortisorlerini kullanmissiniz, ilave yukseltme kiti taktinizmi? yukseltme sistemini iptal ettinizmi?,denyim ve bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.

fromtrnc' Alıntı:
teşekkürler saolun daha yeni başladık diye bir girizgah yapmayacağım çünkü istediklerimin çoğunu yaptım sadece bi chip tuning ve olursa 35 lik lastik düşünüyorum, ama önce 35 inch lastik uygulaması yapanların fikirlerini almak istiyorum..sizinde aracınız aynısı heralde sizde güle güle kullanıyorsunuzdur inşallah çünkü benide ilgilendiriyor biraz..:smiley:

Çok severek kullanıyorum herkeze de şiddetle tavsiye de ediyorum. :D :D :D

URFI GORKEY' Alıntı:
Bulent Bey aracinizi gule gule kullanin ,maasallah cok guzel olmus,ozellikle vinc in yerlestirilmesini cok begendim aracin orijaline cok uymus .
Bende de 2006 100 vx diesel var ,hem guncel hem de offroad kullanimi icin birtakim ilaveler yaptim. Tjm snorkel , Tjm vinc , on arka celik tampon ve 33'' stt cooper lastik gibi...Geldik suspansiyona , old man emu 2.5'' yukseltme kiti dusunuyorum ama TC de 100 lerde cok da fazla uygulanmisini gormedim hele Antalya da hic yok.Gordugum kadari ile sizin aracin orijinalinde de yukselme - alcalma var ama ARB nin old man emu amortisorlerini kullanmissiniz, ilave yukseltme kiti taktinizmi? yukseltme sistemini iptal ettinizmi?,denyim ve bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.

saolun teşekkürler, evet vinç güzel oturdu boyut olarak compact bir modelini seçtim, küçük ve hafif olduğu için sıkıntı olmadı..
ilave yükseltme kiti yok orjinalini iptal ettik sadece, amortisörler arka 2 yay ve torsiyon çubukları değişti, bende 33 lastik taktım araştırmalarım devam ediyor lastik konusunda sağlıklı bir çözüm bulursam 35 düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR