Toyota VX80 Hakkında Yardım!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan denizdb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,466
Ynt: Toyota VX80 Hakkında Yardım!

tmmdır abı yarın kesdınlıkle cıhan abının yardımına basvuruyorum oyleyse.

Etiketler

denizdb' Alıntı:
cihan abi özelden numaranızı yollayabılırseniz yarın fırsatınız oldugunda ankara konusunda sızı arayabılırım

buraya yazayım ,ismimi google yazsan numaram çıkıyor zaten ,:D 0 533 567 64 10 , deniz kardeşim daha bu arabanın ihalesi yapılmadan ,hangi parçanın kime satılacağı ,motorunun kimde olduğu ,nasıl takılacağı veya arabanın nasıl yürütüleceği belliydi ,bu hurdacı kurtlar takımı tarafından ,onlarda şimdi sizi bekliyorlar ,ne zaman arayacak diye ,onlardan bir tanesi en azından sevdiğimiz ve lafımızın geçtiği bir dostumuz büyük ihtimal ihaleye girdi veya adamını göndermiştir ,onunla konuşurum bakarız bir yol hal çaresine ,onun dışında mücahit kardeşiminde dediği gibi suriye başkada yolu yok şimdien kolay gelsin hayırlı olsun kardeşim

evet ben o aracı biliyorum bende netten biraz inceledim fiyat makul fakat pandora abi ne cıkacağı meçhul inşallah az masraf açar ama toyata sonuçta japon parcaları biraz tuzludur allah hayırlısını versin deniz güle güle kullan saygılarımla.

Kaydettiğim konular içinde "toyota lan cruiser 4.2 hz1 motor silindir kapağı stoklarımızda" isimli konuya rastladım. Bir gün lazım olur diye kaydetmişim. Belki yardımcı olur diye adresini kopyalıyorum. Kolay gelsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42844.0

selamlar
tarsus ta ustamızda benzinli çalışır durumda temiz bir vx80 motoru var. düşünürseniz telefonunu vereyim. uygun şanzumanıda ayarlayabilir.
mehmet
mersin

dizele benzinli motor takılmaz kanunen sorun olur.o aracı bende yazmıştım buraya ilgilenen olur diye ama demkki fiyatı uçmuş.böyle olcağı belliydi zaten.amma çok kurt varmış takip eden böylece belli olmuş oldu.sizede kolay gelsin ve inşallah adam edersiniz

aracın motoru komple indirdik vecihi ustada.1 2 haftaya cıkıyor arac

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler