Toyota VX80 İçin Şnorkel İmalatına Kontenjan Açıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan t392syncro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,602

t392syncro

Kamp II
Yer
Ankara
vx80 aracımız için snorkel kalıbı alıp fiberden yaptırma kararı aldık fakat bunu başarabilmemiz için sayımızın biraz fazla olması gerekiyor. Ustamız birebir orjinaliyle aynı olacağını ve adet fiyatın 300tl ye yapacağını söyledi isyeten arkadaşlar isimlerini ekleyebilirse çoğunluğu sağladığımız an başlayacağız.
Kalıplar ustamızda kalacak isteyen olursa tekrar döktürebilecek civata ve kelepçeler bize ait olacak.(ustaya yıkmaya çalışıyorum ama galiba yıkarız) Bu iş istanbulda yapılacak kargo alıcıya ait paralar hesaba geçince ürününüz tahminlerimize göre 1 hafta içinde size ulaşacak.
Bence faydaları duyduğum kadarıyla kırılma çatlama olursa tekrar yapılma sansı varmış fiyatı ucuz gümrük yok diye düşünüyoruz. Birde montaj şemasınıda bulup sizeteslimedeceğiz ki yanlış montaj olmasın.

Burda unuttuğum veya hesaplayamadığımız birşey olabilir akıllara yanlış birşey gelmesin amacımız ticaret değil bulunması zor birşeyi elimizin altında isteyen herkeze ulaştırabilmek.

Etiketler

Ynt: Toyota VX80 İçin Şnorkel İmalatına Kontenjan Açıyorum.

şu sıra 4 runner pazarlığındayım arac kısmet olur alırsam snorkel düşünüyorum aynı kalıbın 4 runner uyma ihtimali varmıdır ?

biraz inceledim aslnda benzerlik var ama bi alayımda iş snorkele kalsn teşekkürler

4runner uymaz arkadaşlar aynı kalıba..

selamlar

selamlar ali.

Picture 1.jpg

çağlar abi selam büyüksün teknik adamsın sen yaaa hemen müdehale ettin işe fakat tükkanı kapatacam abi talep yok.

geç oldu biraz bu proje kaanım..herkes bi şekilde edindi şnorkeli..

(şemayı koydumki gece gelip birileri götürmesin diye bak sağlam bağlı yani ;D ;D

t392syncro' Alıntı:
evet abi projeyi yeniden gözden geçireyim.

bu hafta sonu ben alıp taktırdım 100 e fakat malzeme çok sert bir plastikten yapılmış abs denilen bir plastik var galiba ondan yani fiberden yapacağınız uygulama ile aynı sertliği ve esnemeyi yakalayamassınız gibime geliyor yani çok kırılgan olabilir fiberden ağaç dalları vs ve vibrasyon zamanla fiber içindeki bağlantı vida yerlerini bozacaktır nacizhane tavsiyelerim kağan kardeş

bu zamana kadar ne kadar ucuz malzemeye kaçtıysam başıma iş açtı.
bütçe meselesi olmakla beraber , iyisini almaktan yanayım.(araca gerçekten binilecekse eğer,, al-satcı değilsek)
safari şnorkel de yıllardır en iyi aftermarket ürünü seçiliyor.
mesela şimdi arb tampon olayı var.yaptırsakmı bir ustaya paraya kıyıp arb mi alsak.??

Ahh cihan abi ahhh kendine alırken bir tane bana alsaydın hiç bu konuları konuşmuyor olurduk. ;D

fikirlerin konusunda haklsısn çok teşekürler fakat kalıp elimizde olduğu için kırılırsa bir daha yaptırız dedik.

çağlar' Alıntı:
bu zamana kadar ne kadar ucuz malzemeye kaçtıysam başıma iş açtı.
bütçe meselesi olmakla beraber , iyisini almaktan yanayım.(araca gerçekten binilecekse eğer,, al-satcı değilsek)
safari şnorkel de yıllardır en iyi aftermarket ürünü seçiliyor.
mesela şimdi arb tampon olayı var.yaptırsakmı bir ustaya paraya kıyıp arb mi alsak.??

çağlar ucuz malzeme konusunda sana katılıyorum tabiki bütçe önemli ama eğer tuğsan beyin tampon yaptırdığı kişiyi bulabilirsen ki bulursun orhan usta olması lazım adam döktürüyormuş çok iyi yani hbr olsun arb ye 2000-2500 usd vermeye gerek yok derim bence çünki tampon çok büyük işlevselliği yok

t392syncro' Alıntı:
Ahh cihan abi ahhh kendine alırken bir tane bana alsaydın hiç bu konuları konuşmuyor olurduk. ;D

fikirlerin konusunda haklsısn çok teşekürler fakat kalıp elimizde olduğu için kırılırsa bir daha yaptırız dedik.

kağan 850 ytl cik bayıldım allahın plastiğine kardeş söyleseydin sanada alırdım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler