<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="fissek" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
fissek' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Günaydın arkadaşlar,<br />
Bursa da toyota 3 bilemedin 4 tane var bizim aramızda,ben dahil.Bunlardan biride Mustafa Erkişi,o da Bursa ya yeni geldi,gideeğimiz yerleri hiç bilmiyor.Eğer biz görevlileride toyota dan başka araç istemiyoruz derseniz,eksiklik olursa ben karışmam.<br />
Ama sizde görüyorsunuz bir grup Antaya dan gelecek,bir grup Ankara,bir grup İstanbul ve başka bölgelerden de,ve bunlarında bazıları cuma bazıları cumartesi.Kaç grup oluyor,hepsi eğer bir kerede gelirse sorun yok o zaman toplarız aynı saatte ben öncü Mustafa abi artçı çıkarız.Toyota dan da başka araç olmaz.<br />
<br />
Kürşat ın dediği gibi kim neyi demek istiyorsa açık açık söylesin,imalı konuşmayalım,herkes üzerine alınıyor.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Sakin olalım beyler.Göç yolda düzelir..<br />
Recep kardeşim sanada yeterince yük olduk bu yüzden hakkını helal et dostum<br />
Malum toyotası olmayan bir çoğumuzunda tanıdığı arkadaşlarımız var..Antalya olarak biz bu arkadaşlarımızı her araca co pilot alarak çözdük..Toyota harici araçları bursada kilitlicez..<br />
Her başka ilden gelen arkadaşlarım,birlikte gelicek arkadaşlardan sorum olur ise karışıklıkta ortadan kalkar..En azından olmazsa olmaz arkadaşlarımız var..<br />
Bursada farklı illerden gelen konvoyları karşılıcak araçlar farklı olabilir..Bu beklemeden bir an evvel kamp alanına intikal etmemizi sağlar ve recep kardeşimin yükünü biraz azaltır..<br />
Buluşma noktası son duruma göre Bursa gözüküyo her kez cuma günü saat 15.00 de orada olursa sorun tamamen çözülür diye düşünüyorum.Buna göre bir proğram yapalım..<br />
Her şey gönlümüzce olsun..Sevgiyle kalın..</div>