<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="çağlar" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
çağlar' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
dökeyim tempusum madem ;D ;D<br />
<br />
benki 80 kasanın hastasıyken ve aracın tüm işlerini bitirip tam binmek zamanı iken aracı neden satarım ;D ;D<br />
<br />
satma nedenlerimi maddeliyorum..<br />
<br />
a-şerefsiz vergi bu yılda düşmedi...<br />
b-lpg ile 600 kuruş yakar oldum son zamlardan sonra<br />
c-işyeri bölgeme parkçılara ne teklif ettiysem almaz oldular (araban dana gibi abi girmiyo çıkmıyo diye) ;D ;D<br />
d-evin garajına girerken ana sütunu tırtıklaya tırtıklaya binayı indirmek üzereydim (tamponun ucuyla)<br />
e-ankara gümrük internet alışverişimi kitledi sen satıcısın arkadaş diye parça kapılarım kapandı<br />
f-servisine parça numarasını verdiğim halde bize kayıtlı parça yok diyor ,anlamıyorlar bişeyinden anca yağ balata değiştirir onlar..(ankara yetkili servislerinden bahsediyorum)<br />
<br />
<br />
sonuç: bu iş benim şartlarımda biraz zulüm olmaya başladı...allaha şükür imkanım var vergi -yakıt şu bu mevzularına..<br />
ama ben böyle bir yönetime böyle bir vergi vermeyi istemiyorum arkadaş.<br />
seviyosan bu aracları katlanmalısın diyenlerimiz olacak tabii ama pazar gezmecisi değilim ,, gece gündüz tek arac olarak kullanmak istiyorum ve kullanıyordum ama olmuyor.<br />
<br />
bende savunurum aslan besliyen yemini düşünmesin diye ama yoruldum arkadaş.elektroniği yok deriz hikaye ,,heryer sensor beyin.<br />
<br />
en basiti bu vuruntu sensorü olayını kendim çözemeseydim eğer yetkili servise götürseydim ne yapacaklardı:<br />
<br />
efendim beyin bozulmuş 3000 lira, e hadi getirin takılır yeni beyin düzelmez<br />
<br />
e şu sensor e bu sensor 5000 lik ol hala olay çözülemesin.kısacası bu araclardan iyi anladığım halde olası problemlerin masraflarını görerek,<br />
<br />
amerikada 300 dolar olan parçayı burda servisten 1 ay bekleyerek,, 3 bin 4 bin liraya alma olasılığı bulunmak beni daralttı..<br />
<br />
olsaydı bir şirketim yakıtını,vergisini,kaskosunu şusunu busunu yükleyeceğim ne ala sorun yoktu.<br />
<br />
amerikada tutuyorlar bu aracı ama sadece sağlam diye değil,,5000 dolara yapılısını alıp, motor istediğinde 1000 dolara orjinal parça ile yapabildikleri için.<br />
<br />
kısacası 80 i olan özel bir aracı olduğunu bilsin,değerli bir aracı olduğunu bilsin..<br />
<br />
ama ben artık daha mekanik bir araçla devam edeceğim.afrikayada onla gideceğim inşallah ;D ;D ;D<br />
<br />
selamlar herkese.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>bir anda soğudum ;D ;D</div>