<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi</b><br />
<br />
<br />
Yeni bir toyota maceramı paylaşayım sizlerle, Ailece görüştüğümüz doktor bir arkadaşımızın <br />
<br />
1996-97 (orasını tam bilmiyorum) ama ön arka kilidi olan 136000km de koltuk altlarında daha naylon <br />
<br />
korumalarının parçaları duran,kilidi daha kullanılmadığını tahmin ettiğim(nasıl kullanılıyor diye bana <br />
<br />
sormuşlardı ) sadece eşinin şehir içinde kullandığı HDJ 80 toyotasını satmak için benden yardım <br />
<br />
istedi . Bende Sadece aracını ben aldım dedim.Hemen , çok sevdiğim ve gerçekten emsalleri <br />
<br />
arasında çok iyi durumda olan Hilux mı satılığa çıkarttım,(malum duygusal sebepler. ) Fakat satmak <br />
<br />
biraz zaman aldı,Bu arada arkadaşların ev işi olduğundan HDJ 80 i satmaları biraz acil di, 20 gün <br />
<br />
beni beklediler. tabiiki fiat araştırmasıda yapmışlar, ilk konuşmalarımızda 45 - 50 bin tl arası ben <br />
<br />
alabilirim demiştim .Galerici bir arkadaşları 60 bin tl ye satarız böyle bir aracı demiş.tabiiki bizim iş <br />
<br />
zora düştü .neyse biz aracı alamadık. hılux te gitti kaldık toyotasıızzz,şimdi bir arayış <br />
<br />
içersindeyim. Sabırla bekliyorum Yeni Toyotamı bulmak için.<br />
<br />
<br />
sevgilerimle</div>