<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="mdr" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
mdr' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sedat bey,Kürşat bey,Mücahit bey,Barbaros bey,Erkan bey,Yavuz bey,Cihan bey,Cem bey,Heytem bey....hepinize çok teşekkürler..<br />
<br />
Hoş buldum..sizlerle keşke önce tanışmış olsaydım..şu ana kadar mesafe katetmiş olurdum..<br />
<br />
Neyse ..bir yerden başlamak lazımdı.<br />
<br />
Cihan bey,,,o kadar $ yok bende..Şöyle 30-35.000 tl kadar ancak düşünüyorum.Gerisi zamanla zevkime göre yavaş yavaş olacak inşallah..<br />
Belki piyangodan birşey çıkarsa.. dediginiz aklımda olacak..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
ismail bey btün arkadaşlarla devamlı aynı karşılaştırmaları yapıyoruz ,eğerki ileride 30-35 bin tl ye aldığınız araca eklemeler yapacaksanız ( tampon,vinç,snorkel,bagaj,lpg,lastik vs vs ) gibi size maliyeti yaklaşık 50 bin liraları geçecektir emin olun ,tecrübemle sabittir ve arkadaşlarımızda aynı şeylere katılıyordur , bence eğer bulabilirseniz 50,000 lira ya hazır yapılmışını alın derim tavsiyem bu yöndedir , yok bütçem müsait değil derseniz ,bence 91 model olanlara bakın çok daha ekonomik ama aksesuarsızdır ,dif kilit, otomatik cam vs gibi onları kendinizde zamanla yaparsınız , benim 35,000 usd dedğim araç bu aracın kardeşi aynı renk pazarlık edilirse tahmin ediyorum daha ucuza alınr<br />
<br />
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lexus-lx-turkiye-deki-5-modelden-biri-32224762/detay</div>