Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 989,261

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

mersedestede insan sıkılıyor.neresine ne yapsak nereyle uğraşsak mevzusu olmayınca.

benim gibi sanayiyi seven adamın işi değil ;D ;D

çağlar' Alıntı:
mersedestede insan sıkılıyor.neresine ne yapsak nereyle uğraşsak mevzusu olmayınca.

benim gibi sanayiyi seven adamın işi değil ;D ;D
Vay anasını yaaaa, yav Cumartesi tükkana geldik kapı duvar, adamı aradık sanayide çıktı, millet kapıda dövme yaptıracam diye kuyrukta adam sanayide Mersoyla uğraşıyor ;D ;D ;D ;D
XXSİLVERADOXX' Alıntı:
Çağlar da kıçı çürüyen tayfadan abi bozar onları 60 ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Turbo dizel VX80:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-ruhsat-sahibinden-40651686/detay

bu arabanın fotograflar yabancı gelmiyor bana daha öncede üstüne konuşulmuştu, satılmadı uzun süre

umutcelikel' Alıntı:
Valla turbo dizel fiyatlarına göre güzeli 300.000de de sıfırlanmış yetkili serviste, kapar biri bence bunu cillop gibi oynanmamış araç...

iki senedir var bu ilan.Düzgün birşey olsaydı istanbul, izmit kapardı şimdiye.))

Araç duzgun beyler
benim ilk alacagim araç aracın alindigi fiyatı buraya yazmyim.
on akslarda ses var baska birsey yoktu araçda 275bin civari servıste motor yapildi turbo falanda degişti araçda ( kaskodan) araç duz vitesti yanliş degilsem komple boyali (guneş yanigindan) koltuklar sonradan kapliydi galiba araç sanayide ustanın elinde bir abisi boyaci biri kaplamaci biri kaportaci adamlar bozmadiysa birsey yok. keyfine satiyor adam yazin koye gitti geldi satilirsa satilir. nakite 40 a biter jantlar 15 iki takim bf var uzerinde bagajda birsey vardı tam hatirlamiyorum.
ama duzgun araç bizden biri talip olursa ıstanbul dişi gider bakarim araca

izmitte araci alacak potansiyel alici kalmadi bir mesut abi var. antalya bak derse bakarim