Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 990,649

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Günaydın.....

Altan bey , hayırlı olsun...güle güle iyi günlerde kullanın....

altay41' Alıntı:
tesekkurler olcayto bey,en kisa zamanda bulusmak dilegiyle,istanbul ekibi gellin bir hafta sonu izmit e
evet, Ahmet abininde dediği gibi , Yuvacık hep aklımızda, geçen seneden beri...ama bir türlü denk gelemedi....bir program yaparsanız hep birlikte kalkıp geliriz.....

Vay Altan baba yakışır bee
Hayırlı olsun,kazasız belasız
Perşembe geliceksen,banada uğra

aozturk' Alıntı:
yap bir Yuvacık tarafında program mangala gelelim gerçekten
olcaytogezer' Alıntı:
evet, Ahmet abininde dediği gibi , Yuvacık hep aklımızda, geçen seneden beri...ama bir türlü denk gelemedi....bir program yaparsanız hep birlikte kalkıp geliriz.....

buhafta sonu antep teyim ondan sonraki hafta da karadeniz,yani 5-6 subat a program yapabiliriz,sizleri misafir etmek keyif verir
gelmek isteyen diger arkadaslari da seve seve misafir ederiz
selamlar

Tempus' Alıntı:
yok abi fikir ediniyorum diyelim , sen hilux u saticakmısın hayırdır ;D ;D ;D
Ya satamam ben bunu,traktör lastikleri önde arkada kilit,benim kahrımı ondan başkası çekemez.
Ama sen boşu boşuna bakmazsın öyle. var galiba bişeyler.Eğer niyetin varsa 2,4 dizeller seni kesmez,bu camia diline dolar seni haberin olsun. ;D ;D

abi bakalım kafamda bazı şeyler var bu ay içinde netleşir duruma göre, hilux süper araç bu işler için vur kır bişey olmazda büyük benim için tek derdim o.

Herkese iyi akşamlar efenimmm ;D ;D ;D
Sevgili BJ60'ımı 30.000 TL nakite Konya'ya satmış bulunmaktayım, bugün yolladım kendisini
Bende böyle bir kader var, Hilux'ı Fethiyeden aldım Fethiyeye sattım, LC'yi Konyadan aldım Konyaya sattım nasıl iş bu anlamadım ??? ??? ???
Bu arada koskoca 3 tona yakın Landcruiser ede ede bir avuç Ata altın etti))))))))))))))))))))))))))))) Onlar da aynen kasa kiralayıp bankaya gitti ;D ;D ;D

Alana da satana da Hayırlı olsun...

Bundan sonra hedef nedir Umut bey..