dedik ya benim Al-tay im diye sayfa acacaz orada gorursunuz ;Dfissek' Alıntı:Abi nereden çıkacak senin Al-Tay ın,çok gizemli oldu seninkide,bi resim falan yokmu abi.![]()
![]()
Aç abişu topiği artık,meraklandırdın bizi 24 valf. :altay41' Alıntı:dedik ya benim Al-tay im diye sayfa acacaz orada gorursunuz ;D
en iyisi arac bitince izmit gelin hep beraber mangalda baliklar benden
daha once de yazdim 6 subat veya daha sonra olabilirfissek' Alıntı:Aç abişu topiği artık,meraklandırdın bizi 24 valf. :
Program yapalım toplanalım,hatta günü birlik bile olur.![]()
;D ;D ;Daltay41' Alıntı:barbaros bu is sana yariyabilir aldigi fiyata araci da sen al,hatta toyota ya da sikayet edlim ,bu adam land cruisercilara hakaret etti diye![]()
![]()
seninki Al-tay 1 olsunRedlinE' Alıntı:Altan abi
al tay bir iki uc yaparız sen ben ahmet abı uc sılahsorler heyttt
hayırlı geceler Altan abeyy ;Daltay41' Alıntı:arkadaslar bana musade,hayirli geceler cumleten,bir zerre de olsa sevenlere
yaw tam gidiyordum Ahmet usta simdi sen nereden ciktin,baslarsin nico ile anilarinaAHMET07' Alıntı:mucomu kızdırdılar yine
hertürlü arkandayım kardeşim![]()
Recebim hayırlı gecelerfissek' Alıntı:Hayırlı geceler abi,bende kaçar,Allah a emanet olun.
iyi neyse yatın bakalım hadi ii geceleraltay41' Alıntı:yaw tam gidiyordum Ahmet usta simdi sen nereden ciktin,baslarsin nico ile anilarina![]()
![]()