KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar çok özür diliyorum. Sağlık problemleri öne geçti. bir de araçsız gelmek zorunda kalınca İlgilenemedim Cemafer e bıraktım ancak Cemafer de çalışıyor sonuçta iş güç sizler yardımcı olursanız sevinirim. Bu konuda yakınında arkadaşı olan varsa alıp iletirse sevinirim.
Herkese günaydınnn ;D
Yav dün Playstation 3 Gran Tourismo 5 ve F1 paketi, artı Move paketi aldım gidip ;D ;D ;D
Artık evden hiç çıkmam ben : : ;D ;D ;D
kurşat aracını satmışsın hayırlı olsun senin kadar bu araç işlerinden anlamasamda bahsettiğin araç modifiye edilirken bir şeyler yanlış yapılmış gibi yabancı sitelerde aynı aracın çok daha güzel fotoları var bunun lastık jant bi acayıp duruyor bir uyumsuzluk var gibi
kurşat aracını satmışsın hayırlı olsun senin kadar bu araç işlerinden anlamasamda bahsettiğin araç modifiye edilirken bir şeyler yanlış yapılmış gibi yabancı sitelerde aynı aracın çok daha güzel fotoları var bunun lastık jant bi acayıp duruyor bir uyumsuzluk var gibi
Erkan zaten görüntü kötü ama araç aslında motor gücü tipi özel bir araç, sadece eski tip v6 ciddi yakıt tüketir onu dert etmeyecek adama 10 numara off road makinesi yapılabilir
Erkan zaten görüntü kötü ama araç aslında motor gücü tipi özel bir araç, sadece eski tip v6 ciddi yakıt tüketir onu dert etmeyecek adama 10 numara off road makinesi yapılabilir