;D ;D ;D ;D ;D ;D Recebim gözlerine inanamadın değilmi?fissek' Alıntı:Isuzu mu bu,?
fissek' Alıntı:Isuzu mu bu,?
Valla,ne alacak acaba,bugün kaç marka üzerinde konuşuldu. ;Dbsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D Recebim gözlerine inanamadın değilmi?
disco kralı aştı kendini artık nakliyeciliğe bailıyor ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D senin hılux u verde kurtulalım recebim ;D ;D ;Dfissek' Alıntı:Valla,ne alacak acaba,bugün kaç marka üzerinde konuşuldu. ;D
Bence bizi tehdit ediyor inceden,bulun bana toyota yoksa diyor.!!!
fissek' Alıntı:Valla,ne alacak acaba,bugün kaç marka üzerinde konuşuldu. ;D
Bence bizi tehdit ediyor inceden,bulun bana toyota yoksa diyor.!!!
fissek' Alıntı:O istesin yeterki hilüx yada 80 hangisi isterse alsın.![]()
hılux u al oda kamyonet bide bunun heryeri kilit full taş gibi araç dizelde ;D ;DTempus' Alıntı:vay abim benim saolasın param yetse 80 i alırdım vallahi ama aşar beni 1-2 seneye satmazsan çalarım kapını ;D
İnşallah,neden olmasın Kürşat,bende 2-3 seneden fazla binemem bi arabaya,sıkılırım. ;D ;DTempus' Alıntı:vay abim benim saolasın param yetse 80 i alırdım vallahi ama aşar beni 1-2 seneye satmazsan çalarım kapını ;D
keşke ole demeseydın barbaros abi ;Dbsayil' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D Recebim gözlerine inanamadın değilmi?
disco kralı aştı kendini artık nakliyeciliğe bailıyor ;D ;D ;D ;D ;D
kardeşim senin aracın 1.sınıf lüks bunun alacağı dmax kamyonet ;D ;D ;Dtolgas' Alıntı:keşke ole demeseydın barbaros abi ;D
bsayil' Alıntı:kardeşim senin aracın 1.sınıf lüks bunun alacağı dmax kamyonet ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;Dtolgas' Alıntı:jip bozması gıbımı ;D