Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,711

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

fissek' Alıntı:
Hadi hayırlısı,aslında Ahmet abi alıp ,hemen operasyona başlasa daha iyi olur. :D :D
bütün operasyonları tamam recebim sadece kontağı çevirmek lazım ama işte gidemedik daha ;D ;D

erkan abeyyyyy sen gel ben ordan heryere götürürüm seniiii ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
yok recebim teslim almaya gidemedik daha işte cuma kısmetse gideceğim erkan abiyede asılıyorum gelsin diye müsaitsen sende gel gece uzun olacakkk ;D ;D
Sen neredesin,Antalya mı,İstanbul mu?

CDM-SUBARU' Alıntı:
Tam belli değil,senden gelicek hayırlı haberlere göre değişebilir zuahahahaha
Valla iyi olur aslında ama sen İstanbul dan,Barbi Antaly dan,ben buradan nasıl olacak,sonra alıp nereye götürcez. ;D

fissek' Alıntı:
Valla iyi olur aslında ama sen İstanbul dan,Barbi Antaly dan,ben buradan nasıl olacak,sonra alıp nereye götürcez. ;D
hele ankara da toplanalım ordan sonrsı kolay evelallah bir araya geldikmi herşeyi çözeriz ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
hele ankara da toplanalım ordan sonrsı kolay evelallah bir araya geldikmi herşeyi çözeriz ;D ;D ;D ;D
Biz bir araya gelince çok tehlikeli oluyoruz ya neyse,perşembe telefonlaşalım, ;)

fissek' Alıntı:

Yaw aslında ben 1-2 saat öncesine kadar şöyle planlar yapıyodum :D
Kar başladı ya,kendirde bi kar kampı atıyım 1-2 geceliğine felan diyodum.Çok fena kampım geldi. ;D
Geçen hafta Sarıalandaydım,3,5 saat karda ormada yürüdük,ayı izlerini felan gördük.
Ulan dedim, benim muhakkak bi kar kampı atmam lazım ;D

Ama bu enişte var ya enişte ;D , illa sende gel,birlikte döneriz İST a felan diyo şimdi ;D
E dur bakalım ,sende güzel bi kar haberi versen,direk oraya geliriz belki ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yaw aslında ben 1-2 saat öncesine kadar şöyle planlar yapıyodum :D
Kar başladı ya,kendirde bi kar kampı atıyım 1-2 geceliğine felan diyodum.Çok fena kampım geldi. ;D
Geçen hafta Sarıalandaydım,3,5 saat karda ormada yürüdük,ayı izlerini felan gördük.
Ulan dedim, benim muhakkak bi kar kampı atmam lazım ;D

Ama bu enişte var ya enişte ;D , illa sende gel,birlikte döneriz İST a felan diyo şimdi ;D
E dur bakalım ,sende güzel bi kar haberi versen,direk oraya geliriz belki ;D
Çok iyi olur kardeş,ben takip edeyim,eğer kar durumu iyiyse buradan uludağ a çıkarız,sonra kebapçı,sonra kokoreçi,sonra tatlıcı,sonrada hamam. ;D ;D

fissek' Alıntı:
Çok iyi olur kardeş,ben takip edeyim,eğer kar durumu iyiyse buradan uludağ a çıkarız,sonra kebapçı,sonra kokoreçi,sonra tatlıcı,sonrada hamam. ;D ;D
Recebim oldumu şimdiönce ankara uludağ sonra kebapçı sonra kokoreçci sonra tatlıcı sonra hamam ;D ;D ;D ;D ;D

fissek' Alıntı:

AAa bak o tatlıyı unutmuş değilim,bol pekmezli ;D

bsayil' Alıntı:
Recebim oldumu şimdiönce ankara uludağ sonra kebapçı sonra kokoreçci sonra tatlıcı sonra hamam ;D ;D ;D ;D ;D

Bı kadar şeyin sonunda hamam sakat ;D
Muahahah kasap Recep,eniştem ve kutup ayısı ben ;D

]
ama bide kaymak lazım ;D ;D
[/quote]cık cık cık cıksssssssssssssssss ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR