Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,012,265

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Toyota ailesine yeni katılan arkadaşların araçları hayırlı olsun.

LR ailesinden TYT ye transfer olup sonra yuvasına kısa süreliğine geri dönen ve gönlünü başka bir japona kaptıran arkadaşımızında yeni aracı hayırlı olsun ;D
Bakalım bu sefer neler görüp öğreneceğiz kendisinden.

Cemin ilaci

1b3e_12.jpg

Müco geçen gün 3-4 yere baktım,ama bişey bulamadım. :-\
Birkaç yere daha var onlara bakıcam daha sonra.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-ya-oldugun-gibi-gorun-ya-gorundugun-gibi-ol-41674215/detay/

Buyur burdan yak ??? ??? ??? ???

son toyota buluşmasında yakında satar demiştim haklı çıktım :smiley:

birisi makul bir fiyata alsada amerikan cherokee görünümünden özüne çevirse land cruiser yapsa :smiley:

motor kapağı üstündeki plastik hood gereksiz olmuş kaldı ki stepne taşıyıcı da yok sanırım resimler ona göre çekilmiş üsttede stepne gibi bişey var net seçemiyorum e book ta bakıyorum :D arb roof rack ve tampon gitmiş. ama içine dair foto yok motor yürüyen nasıl belli değil.

Arabada sorun yoksa, paranda varsa 55 eder benim paramla sefam olsun diyorsan 60 a kadar gider. Ama o parayı vericeksem gider turbo dizel alırım, aksesuarsız binerim

yok abi bu kadar da olmazki piyasa 30-35 normalde üzerine 40-45 koymak bence cok abartı..ama tabi saygı duymak lazım herzaman...he zaten söyle de bi durum var alacagım arabada kesin ve net bu sitedeki abilerimizin aracı olcak buranın dısında bi arac almak risk bence en azından burası benim için güvenli az cok herkesi tanıyoruz okuyoruz görüyoruz....sabredip nokta atısı yapmak istiyorum...

abi yok su an için degil zaten benim 80 almam en az 2 sene abi braz uzun bi zaman ama alacagım kesin ve evladiyelik olcak kolaykolay satmam ;D sagol yinede abi ama suan mesela sitede recep abinin arac bence halihazır olarak nr1...senin arac da süperdi ama kayboldu gitti ;D nasip abi sizlerin sayesinde allah ömür verirse burdan alcam 80....burdaki abilerimizin araclarına nası baktıklarını az cok biliyoruz kafam rahat bi şekilde alırım en azından burdan...sonrasında zaten beni götürür alacagım 80...hılux bile 12 yıldır bende ve hala kullanıyorum rahat rahat....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,804
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR