KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Toyota ailesine yeni katılan arkadaşların araçları hayırlı olsun.
LR ailesinden TYT ye transfer olup sonra yuvasına kısa süreliğine geri dönen ve gönlünü başka bir japona kaptıran arkadaşımızında yeni aracı hayırlı olsun ;D
Bakalım bu sefer neler görüp öğreneceğiz kendisinden.
motor kapağı üstündeki plastik hood gereksiz olmuş kaldı ki stepne taşıyıcı da yok sanırım resimler ona göre çekilmiş üsttede stepne gibi bişey var net seçemiyorum e book ta bakıyorum arb roof rack ve tampon gitmiş. ama içine dair foto yok motor yürüyen nasıl belli değil.
Arabada sorun yoksa, paranda varsa 55 eder benim paramla sefam olsun diyorsan 60 a kadar gider. Ama o parayı vericeksem gider turbo dizel alırım, aksesuarsız binerim
yok abi bu kadar da olmazki piyasa 30-35 normalde üzerine 40-45 koymak bence cok abartı..ama tabi saygı duymak lazım herzaman...he zaten söyle de bi durum var alacagım arabada kesin ve net bu sitedeki abilerimizin aracı olcak buranın dısında bi arac almak risk bence en azından burası benim için güvenli az cok herkesi tanıyoruz okuyoruz görüyoruz....sabredip nokta atısı yapmak istiyorum...
abi yok su an için degil zaten benim 80 almam en az 2 sene abi braz uzun bi zaman ama alacagım kesin ve evladiyelik olcak kolaykolay satmam ;D sagol yinede abi ama suan mesela sitede recep abinin arac bence halihazır olarak nr1...senin arac da süperdi ama kayboldu gitti ;D nasip abi sizlerin sayesinde allah ömür verirse burdan alcam 80....burdaki abilerimizin araclarına nası baktıklarını az cok biliyoruz kafam rahat bi şekilde alırım en azından burdan...sonrasında zaten beni götürür alacagım 80...hılux bile 12 yıldır bende ve hala kullanıyorum rahat rahat....