KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Anladım abi yaqni ciddi tüketim varmış. Tabii tecrübe ile sabit. peki kamp ortamlarında sabaha kadar yetermi araçtaki 2 akü aküyü büyütüyormusunuz? daha önce jel akü hiç kullanmadım bunu da belirteyim.
yukarıdaki videonun 3.48 saniyesine dikkatli bakın ya aks koparıyor yada büyük ihtimal ile vx 100 hastalığı olan ön diffransiyel aynayı dağıtıyor büyük ihtimal aynayı dağıtmış amcalar
erkut daha evvel bende 2 X 90 amper akü vardı 1 aküyü bitirirdi dolap ama bu dolap işi adama kafayı sıyırtırır tüketimi çok değişken her şey dış hava sıcaklığı ile ilgili ,ankarada yaşarken genelde iç anadolu kamplarında çok çok rahat yetiyordu antalyaya dönünce iş bozuldı dış hava sıcaklığı 35 derece ,dolabıda - 14-15 dereceye ayarlayıp max ayarda çalıştırınca benim şimdiki 55 amperlik optima çok kısa sürede bitiyor hemen 2 akü ihtiyacı doğuyor ,tüketim hesabıda basit saatte yaklaşık olarak 4,5 amper çeker antalyada 10 saate 45 amper yapar birde dur kalkları koy üstüne en az 55 60 amper yapar sistemi kafanda buna göre kur .
valla bende bilmiyorum bizim 100 ler ilk kalkışı önden yapar sonra arkaya gücü aktarıyor diye biliyorum yani büyük ihtimal kalmıştır dif söküp içini değiştirip devam etmiştir
aynen acaip kar yağmış ben uyarım hatta haftaya uludağa geçme ihtimalim büyük ,6 şubattan 12 şubata kadar tatil yapacak bir haftam var iyi değerlendirmem lazım
iyi bakın bu videodada başka açıdan kamera çekimi VX 100 hastalığı olan ön difransiyel aynayı dağıtma bu kadar kolay işte 5.20 saniyeyi dikkatli izleyin
aynen acaip kar yağmış ben uyarım hatta haftaya uludağa geçme ihtimalim büyük ,6 şubattan 12 şubata kadar tatil yapacak bir haftam var iyi değerlendirmem lazım