kurtlan kurtlan sana da lazım bundan 80 e yakışır aslan gibi ;D ;D ;D ;Dwarmaster' Alıntı:oO Erkan abi fena bunlar içim eridi.kurtlandım gece gece
abi hayırlı olsun
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dwarmaster' Alıntı:konuyu açtım resimleri görünce ıslak sarma içiyordum yutuyordum az daha ;D ;D ;D ;D ;D
fissek' Alıntı:Dostum,hayırlı olsun.Bayaa bi zahmetli oldu,artık kapı açıldı,gerisi gelir inşallah.![]()
Aks canavarları. ;DTempus' Alıntı:Erkan tekrar hayırlı olsun
Bogger lar bence tam iş makinası lastiği ama TSL ler bizim gibi tatlısu off roadcularının 2. seti olabilir ;D
fissek' Alıntı:Aks canavarları. ;D
Ne hilüx ü Kürşat,80 e takıyoruz. ;DTempus' Alıntı:sen hilux e takarsın artık abi ;D ;D
fissek' Alıntı:Ne hilüx ü Kürşat,80 e takıyoruz. ;D
Baştan niyet öyleydi ama vaz geçtik.35'' takıcaz.Tempus' Alıntı:hadi hayırlısı o zaman abi ;D ;D ;D bari 6 inç kit getirtip ayna maruti değiştirip direk 38 tak ;D ;D ;D
gazcı başı azcık kıpraşta bi 33" de sen tak şu paceroya da görelim bi marifetini ;D ;D ;D ;DTempus' Alıntı:hadi hayırlısı o zaman abi ;D ;D ;D bari 6 inç kit getirtip ayna maruti değiştirip direk 38 tak ;D ;D ;D
fissek' Alıntı:Baştan niyet öyleydi ama vaz geçtik.35'' takıcaz.![]()
bsayil' Alıntı:gazcı başı azcık kıpraşta bi 33" de sen tak şu paceroya da görelim bi marifetini ;D ;D ;D ;D