Erkut cum yapmadınmı bu hafta sonu bi aktivite ;Dwarmaster' Alıntı:Selamlar Recep bey selamlar yakışıklı abim naparsınız?
kasım dalki sınav için başvurumu yapmıştım harcımıda yatırdım ama sınav tarihi bildirilmediği için ancak sınav yapıldıktan sonra haberim oldu yeni sınavı bekliyorum ama ne zaman açılacal bilginiz varmı?BJ 45' Alıntı:Bir iki konu paylaşayım bari. Duymuşsunuzdur belki, Onbeş yaş üstü motorlu taşıtlara yıllık vergi arttırımı geliyor. Benim gibi eski araçları çok masraf ederek restore edenler için kötü haber... Benim gibi muzdaripler varsa konuyu paylaşalım lütfen. İkincisi, amatör telsiz lisansımı en sonunda aldım. Bütün arkadaşlara tavsiye edilir, o muhteşem donanımlı araçlararınıza yurt genelinde görüşme yapabileceğiniz telsizler yakışır diye düşünüyorum. Toyota grubunun içinde mevcut amatörlerin çağrı işaretlerini öğrenirsem çok sevinirim.
sana bide kameraman lazım o vakitwarmaster' Alıntı:abicim aktivite hep var. ama kayda alacak adam olmuyor. Bu haftasonu daha iyiydi yağmur vardı. hatta sulu kar Bizim Bülent offroad federasyonunda toplantı ya gitti bende kayınpederle Sinop avcılık atıcılık klübü sezon kapanış şölenine gittim deli oynaştım Hocaoğlu dağı diye bir yerde çamurda hatta vinç hala açık adam gibi sarmaya vakit olmadısilah tüfengh aldım trap vs atışlar vardı çok keyifliydi. Ama görüntüleyecek kimse yoktu.
;D teşekkür ederim bu sefer girip alayım şunu hayırlısı ile ;D ;DBJ 45' Alıntı:Mayıs ayında yapılacak diye biliyorum. Kıyı emniyet md. lüğü sitesini sürekli takip etmende fayda var.
Tempus' Alıntı:telsiz işini bende düşünüyorumda onun da dersine çalışmak lazım
kardeş ben seni anlayıp saygı duydum da ne oldu sınavı kaçırdım ;D ;D ;D ;D ;D ama bu sefer bitireceğim bu işi ;D ;DRedlinE' Alıntı:Recep bey hayirli olsun lisansiniz ben hariç kimsede yok toyota camiasinda bildigim kadariyla...
adamlara baskida yapiyorum ama işlemiyo kafalarina iki kişi olursak belki daha iyi olur.