Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 818,529

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Eyvallah kardeşim toyota olsunda kamyon olsun çakmalardan uzak durmak lazim.

burak kim aldi kardeşim araci bayramin içinde patlamiştir :smiley: yedi beni alalim diye varyaa yanlişlikla he desem sabah yanina gelecekti :smiley:

Müco çok yakın bir dostumun dayısına verdim, İzmir den. O da çok meraklı ve 1 senedir FJ40 arıyormuş, tesadüf olarak bu konu ortaya çıktı. Emin ellere gitti yani.
Bayram söylemişti bende ilgilenen birisi var demiştim, kısmet işte.

RedlinE' Alıntı:
Eyvallah kardeşim toyota olsunda kamyon olsun çakmalardan uzak durmak lazim.

burak kim aldi kardeşim araci bayramin içinde patlamiştir :smiley: yedi beni alalim diye varyaa yanlişlikla he desem sabah yanina gelecekti :smiley:

iyi oldu kardeşim bayrama gelmedigide iyi oldu manyak siyirmiş he desem trafikden cekilmiş bir bagyy 40 miz olacakti

RedlinE' Alıntı:
iyi oldu kardeşim bayrama gelmedigide iyi oldu manyak siyirmiş he desem trafikden cekilmiş bir bagyy 40 miz olacakti

ulen o iş için gidip kemerburgazdakini alsanıza ön arka arb yükseltme arb, Burağınki gibi temiz araba alınıp buggy mi yapılır :smiley:

arkadaşlar benim arabanın fiyatını 80,000 indirdim , almak isteyen varsa eşe dosta gider grupta kalmasına sevinirim ,bana maliyeti çok daha fazla bilen dostlarım vardır ,bu aralar başka işe merak saldığımdan dolayı 3-5 bakmadan satıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-uzun-soluklu-geziler-icin-hazirlanmis-full-full-36972605/detay/

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar benim arabanın fiyatını 80,000 indirdim , almak isteyen varsa eşe dosta gider grupta kalmasına sevinirim ,bana maliyeti çok daha fazla bilen dostlarım vardır ,bu aralar başka işe merak saldığımdan dolayı 3-5 bakmadan satıyorum
sen de satarsan araci toyotacilarin hali nice olur Cihan :D :D rengimiz solar

camur ısını bırakırım dıyosun yanı
ufak bırsey ararsan 2.0 v6 suzı var yapili 07 plaka aklinda olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR