Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 858,741

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Eyvallah kardeşim toyota olsunda kamyon olsun çakmalardan uzak durmak lazim.

burak kim aldi kardeşim araci bayramin içinde patlamiştir yedi beni alalim diye varyaa yanlişlikla he desem sabah yanina gelecekti

Müco çok yakın bir dostumun dayısına verdim, İzmir den. O da çok meraklı ve 1 senedir FJ40 arıyormuş, tesadüf olarak bu konu ortaya çıktı. Emin ellere gitti yani.
Bayram söylemişti bende ilgilenen birisi var demiştim, kısmet işte.

RedlinE' Alıntı:
Eyvallah kardeşim toyota olsunda kamyon olsun çakmalardan uzak durmak lazim.

burak kim aldi kardeşim araci bayramin içinde patlamiştir yedi beni alalim diye varyaa yanlişlikla he desem sabah yanina gelecekti

iyi oldu kardeşim bayrama gelmedigide iyi oldu manyak siyirmiş he desem trafikden cekilmiş bir bagyy 40 miz olacakti

RedlinE' Alıntı:
iyi oldu kardeşim bayrama gelmedigide iyi oldu manyak siyirmiş he desem trafikden cekilmiş bir bagyy 40 miz olacakti

ulen o iş için gidip kemerburgazdakini alsanıza ön arka arb yükseltme arb, Burağınki gibi temiz araba alınıp buggy mi yapılır

ya abicimbende varda ne oluyor. Kaç defa gordunuz beni uzerinde

arkadaşlar benim arabanın fiyatını 80,000 indirdim , almak isteyen varsa eşe dosta gider grupta kalmasına sevinirim ,bana maliyeti çok daha fazla bilen dostlarım vardır ,bu aralar başka işe merak saldığımdan dolayı 3-5 bakmadan satıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-uzun-soluklu-geziler-icin-hazirlanmis-full-full-36972605/detay/

sen de satarsan araci toyotacilarin hali nice olur Cihan rengimiz solar

camur ısını bırakırım dıyosun yanı
ufak bırsey ararsan 2.0 v6 suzı var yapili 07 plaka aklinda olsun