abi kamp alanına kadar her türlü lastikle sıkıntı olmaz, ondan sonrası için bi şey diyemeyeceğim,
zira kim nereye kadar gider bilemiyorum.
Altan' a cooper stt aldık, Tuğsan önermişti lastikleri yaz başında, bu sayede bir çok arkadaş bu lastiği kullanıyor bugün,
belki yarın deneyeceğiz Altan'ın lastikleri ;D
Altan deneyecekmiyiz?
Mesut ,
tabii ki gidecegiz ,Tugsan i da cagiralim kesif icin
Altay bey bahsetmiş olduğunuz sorunları 100.000 km dir LPG kullanıyorum ve hiç yaşamadım.Marka tabiki önemli ama esas iş ustada bitiyor. Şuan bu marka iyi veya kötü yorum yapmam doğru olmaz ama tek birşeyin garantisini veririm,İstanbul Kadosan oto sanayi sitesinde,Okcan LPG,Yusuf usta derim.Şuan usta diye geçinenlerin ustasıdır.
Yunuscum ben atlıyım istersen bu araç vx80,ama o araçda ben yağ göremedim,aks kürelerinde hafif terleme olmuş,Sen toyota gezisine gelince eyilde bak benim aracın altına 240.000 km de hangi LR de yağ kaçağı yok alnını karışlarım. ;D
altay bey hoş geldiniz...
80 kasa kullanıcıları arasında tahminim check lambası sorunu yaşayan yanlızca benim.yanlız benim sorunum EGR valfiyle ilgili (şofben diyaframına benzer ufak bir parça)...
aracın çekişiyle veya herhangi birşeyle ilgisi yok...
hata kodunuzu biliyorsanız yanıtlayayım.yok bilmiyorsanız hata okuyucu alet var bende, toyota buluşmasına gelirseniz netleriz.onun dışında lpg ile ilgili çekiş veya herhangi şikayetim yok.benzinde nasılsa lpgde de aynı.
Tesekkurler Caglar Bey,
Izmit teki ozel servis in elide de cihaz var,motor ariza lambasi fakir ve zengin karisim hatasi veriyordu,o yuzden yeni kalibrasyon yaptirdik ondan sonra rolantide stop ediyor,
arc isindiktan sonra problem yok