Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 985,396
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Etiketler

Altay bey bahsetmiş olduğunuz sorunları 100.000 km dir LPG kullanıyorum ve hiç yaşamadım.Marka tabiki önemli ama esas iş ustada bitiyor. Şuan bu marka iyi veya kötü yorum yapmam doğru olmaz ama tek birşeyin garantisini veririm,İstanbul Kadosan oto sanayi sitesinde,Okcan LPG,Yusuf usta derim.Şuan usta diye geçinenlerin ustasıdır.

Benim araçta da Atiker var,arıza lambası hep yanıyor,gidip söndürtüyorum 10 km sonra tekrar yanıyorum.Arıza lambasını yakmayan Lpg sistemi vamı ki?

umutcelikel' Alıntı:
Yemezler ;D ;D ;D
Diff kovanının kuruluğundan belli Toyota olduğu ;D ;D ;D
Hadi ordan biri seni uyandırdı
yoksa nerden bilecektin bun lc olduğunu anlamam ben Kesin Tuğsan demiştir ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Evet ya cevreye zarar veriyor bende satayım defenderi en azından ben kirletmemiş olurum

Yunus ben bu resmi tanıyorum bi yerlerden, tehlikeli sularda dolanıyosun haberin ola...

fissek' Alıntı:
Benim araçta da Atiker var,arıza lambası hep yanıyor,gidip söndürtüyorum 10 km sonra tekrar yanıyorum.Arıza lambasını yakmayan Lpg sistemi vamı ki?

seninkide EGR valf sorunudur.

yunus bager' Alıntı:
Hadi ordan biri seni uyandırdı
yoksa nerden bilecektin bun lc olduğunu anlamam ben Kesin Tuğsan demiştir ;D ;D ;D

bak uyandı hemen Umut,

fissek' Alıntı:

valla var price taktırdım ,30 000 km yol yaptım arıza lambası diye bir şey duymadım, görmedim, bilmiyorum, ;D

yunus bager' Alıntı:
Mesut abi çaktırma oltayı attım bakalım ilk kim takılacak

Yunuscum ben atlıyım istersen bu araç vx80,ama o araçda ben yağ göremedim,aks kürelerinde hafif terleme olmuş,Sen toyota gezisine gelince eyilde bak benim aracın altına 240.000 km de hangi LR de yağ kaçağı yok alnını karışlarım. ;D

Tartarini sorunsuzdur ve arıza lambası yakmaz,

umutcelikel' Alıntı:
Tampon gözüküyor kabak gibi, ayrıca bende boş adam diilim ayıbettin ;D ;D Tanırız TYT kovanını...
bana söylermisin defender ile aralarında nasıl bir fark var dur birde defender bulayım

Tesekkurler Caglar Bey,
Izmit teki ozel servis in elide de cihaz var,motor ariza lambasi fakir ve zengin karisim hatasi veriyordu,o yuzden yeni kalibrasyon yaptirdik ondan sonra rolantide stop ediyor,
arc isindiktan sonra problem yok

Benimkini de pc ye bağlıyorlar,tanımsız yakıt çeşiti diyorlar.

fissek' Alıntı:
Prince ,kullandığımız tüm araçlarda arıza lambası yanmıyor.