Arkadaşlar gene belirteyim,eğitimsiz ustalardan kaynaklanıyor,önüne gelen LPG açtı,gelin İstanbula Yusuf ustaya,aracınızı yapsın eğer sorun çıkarsa hodri meydan parası benden.Ben bugüne kadar sayısını hatırlamadığım araç gönderdim,herkez Allah razı olsun demiştir.
Ha bir de ekleyeyim, TYT zaten Defenderdan çalmış bu sistemi...Helezonu çalmış, denge kollarını çalmış, nereden aklına gelecek elin Japonunun yoksa? ;D ;D
Tesekkurler Caglar Bey,
Izmit teki ozel servis in elide de cihaz var,motor ariza lambasi fakir ve zengin karisim hatasi veriyordu,o yuzden yeni kalibrasyon yaptirdik ondan sonra rolantide stop ediyor,
arc isindiktan sonra problem yok
kodlar P0301 veya 90401 ise EGR sorunları..yabancı forumlarda lpg siz araclarda da bu sorundan sık bahsediyorlar..kimisi kör tapa ile EGR ti iptal etmekte.
100-200 bin km.civarı araclarda görülüyor ...isterseniz temservis suat beye siparişleyelim 3-5 kişi toplanıp.pahalı bir parça değil.
ya hala defendermı konuşuyoruz burada , valla ayıp dermişim ,sadece yakın yol piknik aracı veya afikada zayıf zencilere minibüs hizmeti veren midibüs görünümlü arazi taşıtı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ha bir de ekleyeyim, TYT zaten Defenderdan çalmış bu sistemi...Helezonu çalmış, denge kollarını çalmış, nereden aklına gelecek elin Japonunun yoksa? ;D ;D
ya hala defendermı konuşuyoruz burada , valla ayıp dermişim ,sadece yakın yol piknik aracı veya afikada zayıf zencilere minibüs hizmeti veren midibüs görünümlü arazi taşıtı ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
kodlar P0301 veya 90401 ise EGR sorunları..yabancı forumlarda lpg siz araclarda da bu sorundan sık bahsediyorlar..kimisi kör tapa ile EGR ti iptal etmekte.
100-200 bin km.civarı araclarda görülüyor ...isterseniz temservis suat beye siparişleyelim 3-5 kişi toplanıp.pahalı bir parça değil.
eeeee ,gelin dedik herkeze ,kimse gelmedi birader , ama bir video varki yükleyemiyorum yani yüklemesini bilmiyorum ,hani şu başka markaların kürek çekeceği ,cinsten ;D