tugsancim benim arabanin 2-3 fotosunu cektim, burdan yollayayım mı yoksa ayri baslik mi acayim ne dersin... ? zaten salak gibi foto makinasini unutunca cep ile cektik maksat genel yapıyı paylasmak... aldigimdan beri ilk fotolari olacak buraya koydugum...
arkadaslar benim yeni vx100'un fotolari, kusura bakmayın biraz dandik oldu resimler fotograf cekmek icin gittigim yere foto makinasını goturmeyi unutursan boyle olur. malum sizlere de soz vermistim cok uzatmak istemedim arayı iste fotolar...
tesekkurler aykut bey simdilik bu kadar fotolar en kisa zamanda yenilerini de cekip koyarim hatta ahmet bey icin alt takımlarin ve lpg tankının da fotolarini cekecegim sormak istediklerim var cunku. cok ince oldu lpg tankı koruması ona birlikte birseyler dusunebilir miyiz diye soracagim...
tugsancim oncelikle tesekkurler... kum konusunda kesinlikle haklisin cok genis birkum alan degil ama biraz fazla hareket sonrasi batmaya domuzlandi ama cikarmayi basardim, kum her kosulda tehlikeli...
Maşallah çok güzel, kazasız belasız yolculuklar dilerim.
pandipieri' Alıntı:
tesekkurler aykut bey simdilik bu kadar fotolar en kisa zamanda yenilerini de cekip koyarim hatta ahmet bey icin alt takımlarin ve lpg tankının da fotolarini cekecegim sormak istediklerim var cunku. cok ince oldu lpg tankı koruması ona birlikte birseyler dusunebilir miyiz diye soracagim...
Çağlarcim 2001 model, ancak on panjur yanıltmasin degistigi icin 2003 gorunumlu 2001, dogan gorunumlu sahin gibi yani , sana da tesekkurler burakcim...