Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,845

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

2 aydır bekliyoruz valla..taroto paztesi kargolayacaktı saolsun cihan abi almış atmış arabaya.

takozlardan hiç hoşnut değildim kazık gibi araç.

cihanülker' Alıntı:
ben pazartesi bakayım amca oralardamı mng kargo ümitköy önü benim eve yakın olmalı

Köyün içinde Cihan, bitişiğinde nalbur var, bir ara çok gidiyordum MNG ye, sürekli oradaydı, şimdi yurtiçiyle çalışıyoruz o opetin arkasında, köy içine girmiyorum pek ama indiğimde gidip bakıcam oralardamı , sahibini bulamasam bile foto çekicem.

çağlar' Alıntı:
2 aydır bekliyoruz valla..taroto paztesi kargolayacaktı saolsun cihan abi almış atmış arabaya.

takozlardan hiç hoşnut değildim kazık gibi araç.

hayırlı olsun diyeyim ozaman.

umutcelikel' Alıntı:
Ne çok düşmanım varmış helal olsun ;D ;D ;D Elin herifini zorla getirecekler geziye ;D

Ya ben söylüyorum ama kimse inanmıyor adamın imzaya bak ;D ;D ;D ;D

Umut
1987 Landcruiser BJ60, 3B 3.4 lt d, AC, HD, 31" Maxxis MT, President CB, Safari Şnorkel, Tmax 12.000 Ewi Vinç, Lock-Right %100 Diff Lock.

Kaça satıyon birader ;D ;D ;D

ben geçen sordum cihan abiye .bilişim fuarımı dedi yoğunmuşsun bu ara..

Nass yani bunca zamandır tanışamadınızmı ??? Bence biraz önce tanışın yoksa sende geziye gel abi hep beraber tanışalım. ;D

çağlar' Alıntı:
ben geçen sordum cihan abiye .bilişim fuarımı dedi yoğunmuşsun bu ara..

Dün gece geldim Istanbuldan, Cihanla otobanda karşılaştık ;D ;D

harbi gezenbilirsiniz arkadaş ne diyim.otobanda karşılaşıyorlar ;D

ben yıldız sancakta turuyorum,sen incektesin galiba.yakınızda.

tugsan75' Alıntı:
Nass yani bunca zamandır tanışamadınızmı ??? Bence biraz önce tanışın yoksa sende geziye gel abi hep beraber tanışalım. ;D

Valla Sağolasın Tuğsan ama bu ara çok yoğunum, LR gezisine bile nasıl katılacağımı düşünüyorum, olamamsı için dua ediyorum ama muhtemelen ayın 19 una kadar Antalyada olabilirim, dönünce Allah kerim. Gitmezsem her hafta bir atraksiyon yapma niyetindeyim bunaldım çünkü.

çağlar' Alıntı:
harbi gezenbilirsiniz arkadaş ne diyim.otobanda karşılaşıyorlar ;D

ben yıldız sancakta turuyorum,sen incektesin galiba.yakınızda.

ya bana 10 km bişey , incekteyim, çankayada eşimin ailesi oturyor sürekli gider gelirim Yıldızdan. Hatta Ufuk abide Oran da, hiç bişey olmasa kahve içmeye geliyor bana haftada 1-2 kere, hiç boş yollamamaya çalışıyorum bulup bir çukur dalıyoruz içine ;D ;D ;D