Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,845
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ya aracın sahibi modelini iyi bilmiyor (zaten çok az kullanıyorum yazmış) yada o araç bir şekilde ruhsat değişiminde yanlış kaydedilmiş.
Plakayıda kapatmış, yoksa emniyetin web sayfasından bakardık.

Etiketler

Sayfayı yeni gördüm. Tuğsan eline sağlık. Ancak 12.sayfadan katılabildiğim için kusura bakma :smiley:

tugsan75' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar,herkeze hayırlı günler,Çağlar sana bugün vakit geçmez şimdi kit falan bence ustanı ara bugün nevaleyi al takın derim. ;D

Bu arada Cihancım Erkanla ikinizin cezalarını unutmuş deyilim,hain kargalar :D

hangi ustayı pazar günü getirebiliyosun dükkana ;D ;D

saolsun cihan abiden malları aldım.kuzular bagajda ;D

Görüntü004.jpg

darısı basımıza :smiley:

pek de guzel gorunuyorlar :smiley:

buarada ersun bey forumda biryerlerde yazmıstı ome kit ile alakalı; boyası sorunlu diyordu, kendisi aldıgında kazıtıp boyatmıs sanırım..

evet hatırlıyorum.boyatmak montajı 1kaç gün uzatır. ;D

ersun bey birde bu stone guard kit olayı nereye nasıl montajdır acaba, hatırlıyormusunuz?

omergin' Alıntı:
darısı basımıza :smiley:

pek de guzel gorunuyorlar :smiley:

buarada ersun bey forumda biryerlerde yazmıstı ome kit ile alakalı; boyası sorunlu diyordu, kendisi aldıgında kazıtıp boyatmıs sanırım..

ömer koca koca yaylar nasıl sokarız altına bilmem ::smiley:

çok yükselirse hanım ağız , burun dalar bana ;D ;D

kovalarsa senin garajda takılırım ben abi haberin olsun...

çağlar' Alıntı:
çok yükselirse hanım ağız , burun dalar bana ;D ;D

kovalarsa senin garajda takılırım ben abi haberin olsun...

baba ne demek,, sen birde otelin garajını gör yaklaşık 1500 m2 gerisini sen düşün ama bizim arabaları asansör almıyor malum ebatlardan dolayı dur bakalım ben ne zman kovulacağım evden ::smiley:

Beyler benim kafam bir dünya oldu. Madem hepimiz burdayiz şu konuya bir açıklık getirelim.
Kilitler…
Doğru bildiklerim yanlış oluyor. Yanlış bildiklerim doğru sonra gene degişişiyor. Bu işe senelerini vermiş büyüklerden duyduklarım yanlış çıkıyor.

Madde madde yazalım.
Vx ler için konuşuyorum.
Açık açık soruyorum bildiklerimizi paylaşalım. Kullandığımız yerleride yazalım.
Bizim araçlar sabit dört çeker. Ama benim açar muanede banda çıktı. Dişarda muane yapılmadı?
Oranlar ne kalkışta gidişte oranlar ne
Karda kaygan yolda orta dif kilidini bağla diyorlar. Nasıl olacak o iş
Ben ilk önce aracı ağıra alınca kilit bağlanıyor biliyordum. Sonra çok bilgili biri bana ect tuşuyla bağlanıyor dedi. Dun gece bunun böyle olmadığını da öğrendik. (sağ olsun tugsan gece ikide araca indim çözdük)
Araç ağır devire alınca göstergede sari bir ışık yanıyor. Abs devreden çıkıyor orta kilit açık.
Ama araç çok kasıyor. Karlı yolda böyle gidilmezki.
Aracı kilide almazsak ufaçik bir pati durumunda araç boşa çıkıyor nasıl bir dört çeker bu
Bana kilit bağlı olmadığında araçin tek çeker dediler yani bir lastik pati yaparsa kalırsın.

Çok sordum ama konuya hakim değilim. Kafamda duracağına paylaşmak istedim.

Gelelim kullanma şartlarına ect tuşunu ne şartlarda kullanıyorsunuz.
Vitesteki drv tuşu yüksek devirde vites degiştirmekden başka bir işe yariyormu. Bu arazide bir işe yarar mi yoksa sadece sollama içinmi?
Orta kilit açık gitmenin bir mantığı yok. Karda falan doğrumudur.
Çamurlu araziye girince arkayı direk bagliyormusunuz.
Kilit düğmesini çevirince tekerler kaç tur atınca kilit devreye giriyor. Patinaja kalan bir tekerlerde devreye girme konusunda sorun olurmu.

valla bizim hiluxlarda orta dif yok, 4x4 e aldıgımızda direkt kilitliymis gibi davranıyor.. tam tur donuslerde falan kasıyor ama karlı yolda falan surus konforunu etkileyecek kadar kasma yasanmıyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR