Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 974,854

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Felice' Alıntı:
Yavuzcum altına yatmadım bu aracın zaten 90 ı da bilmem, ama araçta vx80 gibi orta, arka ön kilit var

Valla aradım ama fark bulamadım 90-95 özellikler tamamen aynı görünüyor. ???

İyi geceler. Toyota Hilux bu kadarmı sağlam olur.
http://video.mynet.com/ugur_ugurx/TOYOTA/323192/

japon kamyonetleri

big-foot

kenan bey sizi çekmişim anlaşılan

Tuğsan abinin MİNİK ormanda işini halletmiş geri dönüyor

Trakoff'un pick-up'ı

ve pancarmotorcu kapıda tanıştık kendisiyle amblemi görünce manyaklaşan birini görünce tanışmak farz olmuştu

Teşekkürler Doğancım ellerine sağlık.Bu arada sen geziye gelmiyormusun ismini göremedimde ???

discovery-V8' Alıntı:
3 defadır soruyorum, Esnafa , aracı tarif ediyorum , sonuncusunda foto bile götürdüm ;D ;D Esnaf tırstı biraz önceleri gördük ama tanımıyoruz diyorlardı şimdi hiç görmedik diyorlar. ;D
Yırttık neyse ;D ;D Hoşdere de epey rüzgarlı ve ayaz bugünlerde zaten isabet oldu ;D ;D ;D

Aaaaa öyle bir iddaaa vardı dimi,bak unutmuşum,neyse fazla kurcalamayayım ;D ;D ;D

Mücahit,Toyota buluşmasındaki listeye,aracınla ilgili,diğer arkadaşlarında belirttiği gibi donanım bilgilerini yazarmısın.Teşekkürler.

abiler günaydın resimlerin devamı birazdan geliyor yarışa katılan aracın start videosu vs. de var
tuğsan abi bende henüz hem araç yok hem de o tarihlerde Antalya'da olacağım okul sebebiyle orada olmayı çok isterdim

unutmadan Tekirdağ Valisinin aracı

MİNİĞİN yakışıklı bir pozu

stüdyo öncesi hazırlıklar

emektar henüz gelmeden genç delikanlılar

Doğancım aracın olmadan bu hastalığı kaptığına göre olunca artık neler yaparsın kimbilir.Bu lafımı sakın unutma,aracımda herzaman senin için 1 kişilik yer var,hangi aktivite olursa olsun.

Gaz vermek gibi olmasında Toyota buluşma aktivitesi için ben her türlü aktiviteyi satardım,okul dahil. ;D

Tuğsan abi çok teşekkür ederim, aktivitelere 1 koltuk kazanmak hele de bunun vx80 olması konumum itibarı ile muhteşem
okul konusu biraz can sıkmaya başladı artık :-\ :-\
içim yana yana Antalya'da olacağım mecburen
dönüşünüzü beklicem artık burda fotolar bir an önce yüklenir inşallah dönüşte de, oralarda tırnak yemem işallah ;D