KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
;D ;D ;D ;D Bukadar laftan sonra Umutu kastediyorsan beni yolda ya bir çukura atar, yada dağ başında benzinliğin birinde bırakır onlar, eve 6 ayda dönemem ;D ;D
Benimde sağ omzumda 3 boyutlu karadulla eşimin ismi var arapça yazdırdım.10 sene oldu karadul,5 sene oldu isim hala maşallah.Görüşünce bakarız.Bu arada oğlumunkinide yazdırmak istiyorum ismi Tuna,deyişik bişeyler bulursan yolla,yada gelir sana yaptırırım. ;D(Balık şekli olmasın)
günaydın tuğsancım ,valla cezamız ceza haklısın cekeceğiz artık yapacak bir şey yok , çağlarlar brunch filan program vardı bugün ankara grubunun yetişebilirsen buluşmaya kiti orada çağlara teslim edeceğim hardeşim çok bekledi artık beklemesin
Sedatcım,şuanki araştırmalarım sonucu daha net belgeler yok ama,91 yılında yukarı açılan bagaj kapağı,yeni tip ön panjur, far ve turbo intercooler olan dizel hiç yok.Hatta benzinli bile yok.Ama belirttiğim gibi şuan 90%,net cevap gelmedi daha.