etkinlikler başlığında dikkatinizi çekmiş olabilir ama yine de hatırlatayım
bu haftasonu yani 14-15 kasım'da sapanca soğucak'da 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota buluşması var dolayısıyla sorunuzun açıklamalı cevabını 1 2 gün içerisinde alabilirsiniz.
Toyotacı arkadaşlar... Merakımdan birşey sormuştum ama arka sayfada kaldı Sorum yukarıda ve merakımı giderirseniz sevinirim Ayrıca land cruiser ile LX serisi ile arasında sadece görünüş ve biraz konfor farkı vardır diye düşünüyodum ki meğer lexus lx te birde indirme-kaldırma varmış
Toyotacı arkadaşlar... Merakımdan birşey sormuştum ama arka sayfada kaldı Sorum yukarıda ve merakımı giderirseniz sevinirim Ayrıca land cruiser ile LX serisi ile arasında sadece görünüş ve biraz konfor farkı vardır diye düşünüyodum ki meğer lexus lx te birde indirme-kaldırma varmış
bahadir bey vx 100 lerde sadece arkada kilit var. 80 lerin dolularında on dahil 3 adet var. ama gezide konvoyda birde 100 vardi. takildigini gormedim.
benim pil iyice bitti ben yatar ii geceler
bahadir bey vx 100 lerde sadece arkada kilit var. 80 lerin dolularında on dahil 3 adet var. ama gezide konvoyda birde 100 vardi. takildigini gormedim.
benim pil iyice bitti ben yatar ii geceler
Mücahit bey, cevabınız için teşekkür ederim Sanırım arazide 80 ler daha başarılı... Hayal kırıklığına uğradım şuanda İnsan mis gibi vx100 e 3 tane kilit komazmı yahu