Şu an bulamadım ama sanırım Finlandiya'da biri bizimki gibi arabasına 2. alternatörü ve aküyü yerleştirip fotoğraflarını yayınlamıştı. Bulursam gönderirim.
Evet haklısınız benim ihtiyacım farklı.
ama siz kamp faaliyetleri için TMAX alıp ,bagaja çok sağlam bir kabloyla 3 aküyü 105 veya marin jel akü 125 amper olarak koyarsanız ,çok rahat edersiniz emin olun ,
Şu an bulamadım ama sanırım Finlandiya'da biri bizimki gibi arabasına 2. alternatörü ve aküyü yerleştirip fotoğraflarını yayınlamıştı. Bulursam gönderirim.
Evet haklısınız benim ihtiyacım farklı.
hayır otomatik atlarsa ,zaten amaçtan çıkmış olur amaç ydağlarda kalmamak ,ikinci aküye düğme yardımı ile geçiyorsun ,sonrada marşa basıp gidiyorsun bu hafta sonu kampta bana 2-3 kere olduğu gibi ;D ;D ;D
Yok sanmıyorum onu kastetmemiştir, marş anında dehşetengiz bir akım çekiliyor, 150-200A çekse böyle bir dinamoyu çevirecek akünün 250-300A den aşağı olmaması lazım ( 1 saat için ve motor da yanmazsa tabii ;D ;D)
Yok sanmıyorum onu kastetmemiştir, marş anında dehşetengiz bir akım çekiliyor, 150-200A çekse böyle bir dinamoyu çevirecek akünün 250-300A den aşağı olmaması lazım ( 1 saat için ve motor da yanmazsa tabii ;D ;D)