Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 970,045
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Evet Cihancım bu gördüklerin göreceklerinin yüzde biri ;D ;D ;D ama merak etme seni aracının dağılmayacağı,etabın başlarında bir yere yerleştireceğim,yoksa yazık olur ;D ;D ;D

Bu yarışda finish gören araç harbi delikanlı offroadcudur.

Etiketler

valla etabın başı sonu farketmez ,gidebildiğim kadar , allahtan her yer ağaç vinç kolay olur ;D ;D ;D, arabam dağılmaz kolay kolay sen bilirsin

cihanülker' Alıntı:
valla etabın başı sonu farketmez ,gidebildiğim kadar , allahtan her yer ağaç vinç kolay olur ;D ;D ;D, arabam dağılmaz kolay kolay sen bilirsin

Cihancım dağılmakdan kastım,heryer inanılmaz çizilecek,bu arada eğer yağmur yağarsa ogün vay halimize,zevkden ölürüz heralde ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
evet bak o doğru acaip kıl oluyorum yaaa dallara ;D ;D ;D ;D ;D

Yani öyle böyle deyil,bugün dalların kaportada çıkarttığı seslerden araçda duramıyorduk,Ahmet kafayı yedi,bu saate kadar heralde intahar etmiştir. ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
evet bak o doğru acaip kıl oluyorum yaaa dallara ;D ;D ;D ;D ;D

cihan abi sizin bakkal fazla iş yapmıyo galiba (hani buradan ekmek almaya gidiyordun ya ;D ) ;D ;D ;D

Valla film falan ne varsa kaplat,şaka gibi,ben 12 senedir böyle etap görmedim,güne başlarken Ahmetle,Burak bumu offroad etabı diyorlardı,akşam ayrılırken ikiside söyleyecek laf bulamadılar ;D ;D ;D

Bana müsade arkadaşlar,ben şahsım adına söyliyim resmen dağıldım,bayılmak üzereyim,onlarında sesi çıkmadığına göre,onlarda dağıldılar ;D ;D ;D cümleten iyi geceler. 8)

merhaba
şu aracın fiyatı nasıl sizce
http://www.sahibinden.com/2006_cok_temiz_garantili-71WQQaXQQ10155916WQQpXQQdisplayitem

selam arkadaşlar muhabbetiniz daim olsun