Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 989,514

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Cihancan..

Kars organizasyonuna 17 yaşında bir kardeşimiz haçlıklarından para biriktirip bende yardım edicem demiş..

Yaw ısırırım bu yanakları ben.. nasıl duygulandım akşam akşam..

Hiç kendini sıkma kardeşim..dilersen uçak yada otobüslede gelebilirsin misafirim olursun..

cihanülker' Alıntı:
recep cuma sabahı ,ankaradan çıkmadan ararım seni istersen afyonda buluşur devam ederiz
Dostum,ben cuma sabahı Antalya da olucam inşallah,çadırı monte edicez Usta ile.

THE FARUK' Alıntı:
Hiç kendini sıkma kardeşim..dilersen uçak yada otobüslede gelebilirsin misafirim olursun..
faruk abi,
mesele kendi aracinla gelmek,biliyorsun sizinle birkac kez ciktik daglara,bu sefer kendi aracimla olsun istiyorum

Altan kardeş ,yarın Bursa dayım demiştin,hayırdır yardımcı olalım.

Bilenler soylesin,
nedir bu aralar millet 80 leri satiligi cikardi da, altin niyetine mi satiyorlar,ben aracimi 22.000 e almistim Mayis Ayinda

fissek' Alıntı:
Altan kardeş ,yarın Bursa dayım demiştin,hayırdır yardımcı olalım.
Bende recep bey bizi es gecti diye dsundum,
yari Bursa liyim diyorum kendime 5 yilim gecti Bursa da universiteden dolayi,yarin aksam toplaniyorlarmis onun icin geliyorum

altay41' Alıntı:
Bende recep bey bizi es gecti diye dsundum,
yari Bursa liyim diyorum kendime 5 yilim gecti Bursa da universiteden dolayi,yarin aksam toplaniyorlarmis onun icin geliyorum
Kusura bakmayın ama daha önce de ben, ben cıkmadım buradayım diye de mesaj atmıştım neyse,ben yarın sabahtan arkadaşlara söz verdim,ava gidicem ama öğleden sonra Bursa dayım.Eğer siz de öğleden sonra burada olacaksanız mutlaka tanışmak isterim.Ayrıca pazar günüde biz dağlarda gezmece, tozmaca yapıcaz isterseniz kalın beraber katılırız.

Altan bey telefonum 05325477565.Gelince lütfen arayın.Ben cıkıcam çünkü sabah erken kalkıp ava gidicez,lütfen arayın