Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 988,152

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

EBEDİYET' Alıntı:
Sevgili Dostlar ,

Aradığım 2000 LC VX100 aracı 14 ocak 2010 tarihinde aldım. Burada paylaştığınız bilgilerden çok istifade ettim.

Ve dahada çok istifade edeceğimi düşünüyorum. Özellikle yardımları ve verdikleri bilgilerden dolayı Sn. CİHAN ÜLKER

ve İZMİR 'den SERKAN arkadışımıza ve Tüm gezenbilir üyelerine teşekkür ediyorum...

Bu aractan sahip olma arzusundaki tüm arkadaşlarada hayalerinin gerçekleşmesi temennisinde bulunuyorum.

Aracıma LPG takıldıktan sonra resimlerini sizinle paylaşacağım. Herkese Kazasız ve Bol Doğal Hayatlı Günler ;) ;) :smiley:

Hayırlı olsun Halit bey, iyi günlerde keyifle kullanın

Çaglar şu on sinyallerini sok gonder bana sıyah kaplatip gonderiyim sana çok az işik kaybi oluyor.

EBEDİYET' Alıntı:
Sevgili Dostlar ,

Aradığım 2000 LC VX100 aracı 14 ocak 2010 tarihinde aldım. Burada paylaştığınız bilgilerden çok istifade ettim.

Ve dahada çok istifade edeceğimi düşünüyorum. Özellikle yardımları ve verdikleri bilgilerden dolayı Sn. CİHAN ÜLKER

ve İZMİR 'den SERKAN arkadışımıza ve Tüm gezenbilir üyelerine teşekkür ediyorum...

Bu aractan sahip olma arzusundaki tüm arkadaşlarada hayalerinin gerçekleşmesi temennisinde bulunuyorum.

Aracıma LPG takıldıktan sonra resimlerini sizinle paylaşacağım. Herkese Kazasız ve Bol Doğal Hayatlı Günler ;) ;) :smiley:

Halit Bey,

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın, değişimleri merakla bekliyorum izleyeceğim.

Selamlar
Ahmet Öztürk

CDM-SUBARU' Alıntı:
Erdoğan abi selam :smiley:

Ooo Cihan hoşgeldiniz baba,nasıldı ,resim felan varmı baba :smiley:

erkan seçilen yer çok güzeldi ,geredenin bir yaylası ,fakat yaklaşık 70 araba olunca zevk alamadım birde ,artçı olarak görev aldım ama yavv ,sorma gitsin bu son ,yani antalyadan sonra beni kimse böyle kalabalık gezilere götüremez , bitti ,resim bir tane bile yok , yahu ama bugün akşam ,konuyu açarlar

slm cihan .antalya bayağı kalabalık olacak ama 15 erlı gurup oluşturuyoruz durmak yok takıntısı olan araç en arkadaki ekipten yardım alıp devam edecek

Ne diyosun Cihan :eek: baba 70 araç diyosun,maşallah maşallah ;D
tahmin edebiliyorum baba,baya zor olur yaw :smiley:

doğan66' Alıntı:
Selam cihan .antalya bayağı kalabalık olacak ama 15 erlı gurup oluşturuyoruz durmak yok takıntısı olan araç en arkadaki ekipten yardım alıp devam edecek

aynen abi ,max 15 araç her grup ,önde konvoy lideri ,mutlaka telsizli ,arkada süpürücü ,oda mutlaka telsizli olacak şekilde ,ve her 15 li grup arasında mutlaka 15 dakika ara ,yoksa bu iş yürümüyor bugün anamız ağladı ,batanlar çıkanlar ,yoldan çıkanlar ,birbirine çarpanalar ,tecrübe oldu ,ve kamp yerine önden bir ekip ,gelenleri karşılamak ve yerleştirmek için ,ateş düzeni vs gibi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR