Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 989,514
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
hayırlısı olsun , yahu bizim grubun hepsi perşembeden, veya cuma sabahı orada olacak benide azdırıyorsunuz

;D ;D Pusuya yatmış bekliyorum seni ;D

Etiketler

Cihan Bey,
Aracınız çok güzel, güle güle kullanın. Önceki konularda simit depolu LPG taktırdığınızı okumuştum. Epey bi km. yapmışsınız. Bu büyüklükte motora sahip bir araba için LPG sürüş-çekiş performansı ve ekonomiklik açısından gerçekten istenen etkinlikte oldu mu? Şu an 2006 model 4X4 Hilux sahibiyim, ben de VX 100 alıp LPG taktırmayı planladığım için sizin tecrübeleriniz daha objektif olur diye düşünüyorum. İkinci seçenek tabi ki dizel modelini almak, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sevgili Dostlar ,

Aradığım 2000 LC VX100 aracı 14 ocak 2010 tarihinde aldım. Burada paylaştığınız bilgilerden çok istifade ettim.

Ve dahada çok istifade edeceğimi düşünüyorum. Özellikle yardımları ve verdikleri bilgilerden dolayı Sn. CİHAN ÜLKER

ve İZMİR 'den SERKAN arkadışımıza ve Tüm gezenbilir üyelerine teşekkür ediyorum...

Bu aractan sahip olma arzusundaki tüm arkadaşlarada hayalerinin gerçekleşmesi temennisinde bulunuyorum.

Aracıma LPG takıldıktan sonra resimlerini sizinle paylaşacağım. Herkese Kazasız ve Bol Doğal Hayatlı Günler

hayırlı olsun ,kazasız belasız kullanın.

halit bey hayırlı ugurlu olsun iyi gunlerde eskit 'eskitebilirsen' ;D ;D ;D

hayırlı uğurlu olsun güzel gçamurlarda keyifle geziniz

cihan orda günlergeçmiyo gibi geldi bana ;D