Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 985,767
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
kamptan akşam ,seni ararım ,içmemmi valla herkes için içeceğim , ama bakalım yol durumu ne olacak her yerde kar gösteriyor ?

Ooooo karmı,nerde Ankara-Antalya güzergahındamı ???

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
yağmıyormu hala istanbulda yahu , ama hafta sonu geliyor sağlam bir hava duyrulur

Yağıyo yağıyoda hikayeden yani.
Yüksek yerlerde biraz tutmuş.
Ama yarın-perşembe düzeliyo hava.
Fakat Tekirdeğ-Edirne tarafları güzel yağıyomuş :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Faruk abi yanıyor senin araba dikkat et ;D ;D ;D boğulduk dumandan .

Yavucum sarı trenin arkasından gelenin beydağlarında kaybolma şansı yok.. ;D ;D

aozturk' Alıntı:
Herhafta keşif yapa yapa kaşif oldunuz arkadaş , keşif ayağına gazla gazla dur....oh ne ala.. ;)..izin kağıdınada keşif görevimi yazılıyor yoksa..... ;D
Ben diyorum abi geleceğimiz özgür Altalya da.. yaşasın Antalya .... ;D ;D ;D

Ahmetcan çaktırma yaf.. ;D ;D

Alllahtan benim hatun antalyanın tek bayan of road yarışçısı.. :smiley: ;) :D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla neyin altına gireriz bilmiyorum ama ,antalyada yağdımı bu yağmur hiç durmaz ,ama acaip zevkli kamp olur benden söylemesi

Cihancan son çare bir pilanımızda var tabe..cuma günü yağmur yoğun vede durulamaz olur iise..çok yakınımızda hurma semtinin kapalı pazar yeri var.. :smiley:

Herkez rahat olsun No problem yani .. ;D ;D ;D

en sonunda karı gorduk

toyota 2910.jpg

bsayil' Alıntı:
amanda aman biz onada hasretiz erkan abeyyyyyyy

şafak 1

Enişte hiç sorma,şöyle biz ordayken sağlam bi yağsa,mahsur felan kalsak... aman aman var yaaa ;D

şafak kısmına hiç girme,saatleri sayıyoruz artık :smiley:

Arkadaşlar az önce FJ40 ımla karda oynaştık biraz.
Beni zevkten gebertti bu alet. :D :D

Burda yerler falan bembeyaz, zaten millet kayar diye korkmuş, bazı yerlerdeki karlara kimse dokunmamış. Özellikle dik yokuşlar.
Birde benim gibi karda oynamayı seven tipler olunca daha keyifli oluyor.
Mesela bir Hyundai binek araç, sağ sol yapa yapa çıkmaya çalışıyordu. Kar lastiği var mı bilemiyorum, heyecanla yokuşlara saldırıyordu. 1,2 derken yaklaşık 40 derecelik, abartmıyorum, bembeyaz daha ellenmemiş yokuşa saldırdı. Tabi sonuç beklendiği gibi hüsran oldu. Kayarak geri geri geldi. Dur dedim bide ben saldırayım. Aslan parçası tırnaklarını bir çıkardı, zorlanmadı bile ;D. Sonra arka taraftan geri dolandım ve ne göreyim. Arkadaş akıllanmamış saldırmış bir daha ama bu sefer yolda ters istikamete dönmüş, bankete lastiği yaslayarak durmaya çalışıyor.
Durdum, yardıma ihtiyaç var mı diye sordum,çıkamadık inelim bari dedik diye cevap verdi. Trafiği kestik aracı indirdik.

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar az önce FJ40 ımla karda oynaştık biraz.
Beni zevkten gebertti bu alet. :D :D

Burda yerler falan bembeyaz, zaten millet kayar diye korkmuş, bazı yerlerdeki karlara kimse dokunmamış. Özellikle dik yokuşlar.
Birde benim gibi karda oynamayı seven tipler olunca daha keyifli oluyor.
Mesela bir Hyundai binek araç, sağ sol yapa yapa çıkmaya çalışıyordu. Kar lastiği var mı bilemiyorum, heyecanla yokuşlara saldırıyordu. 1,2 derken yaklaşık 40 derecelik, abartmıyorum, bembeyaz daha ellenmemiş yokuşa saldırdı. Tabi sonuç beklendiği gibi hüsran oldu. Kayarak geri geri geldi. Dur dedim bide ben saldırayım. Aslan parçası tırnaklarını bir çıkardı, zorlanmadı bile ;D. Sonra arka taraftan geri dolandım ve ne göreyim. Arkadaş akıllanmamış saldırmış bir daha ama bu sefer yolda ters istikamete dönmüş, bankete lastiği yaslayarak durmaya çalışıyor.
Durdum, yardıma ihtiyaç var mı diye sordum,çıkamadık inelim bari dedik diye cevap verdi. Trafiği kestik aracı indirdik.

burak iyi kar yağmış demekki ,hala yağıyormu ??

Evet Cihan hala yağıyor. Maddi hasarlı bi sürü kaza olmuş buralrda. Malum burası Edirne ye yakın ya. Biraz İstanbula doğru git, pek bişey yok.

cihanülker' Alıntı:
burak iyi kar yağmış demekki ,hala yağıyormu ??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR