THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 20 Ocak 2010 #6,897 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D Abi dikkat et adını değiştirecekler "Duman Tanrısı Faruk" olarak ;D Genişletmek için tıkla ... Yavuzcan umarım geliyosundur.. Bu yeni parkurumuz... ;D ;D ;D http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1512201
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: ;D ;D ;D ;D ;D Abi dikkat et adını değiştirecekler "Duman Tanrısı Faruk" olarak ;D Genişletmek için tıkla ... Yavuzcan umarım geliyosundur.. Bu yeni parkurumuz... ;D ;D ;D http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1512201
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 21 Ocak 2010 #6,898 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bu topıkde yazısı olan herkez gırebılecekmı yoksa toyotası olanmı bende anlamadım
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bu topıkde yazısı olan herkez gırebılecekmı yoksa toyotası olanmı bende anlamadım
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 21 Ocak 2010 #6,899 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: bu topıkde yazısı olan herkez gırebılecekmı yoksa toyotası olanmı bende anlamadım Genişletmek için tıkla ... sevgili mücahitcim bu gezi herkese açıkkkk
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: bu topıkde yazısı olan herkez gırebılecekmı yoksa toyotası olanmı bende anlamadım Genişletmek için tıkla ... sevgili mücahitcim bu gezi herkese açıkkkk
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 21 Ocak 2010 #6,900 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi gezıyı demedım bızım topıgı dedım
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 21 Ocak 2010 #6,901 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: gezıyı demedım bızım topıgı dedım Genişletmek için tıkla ... pardon mücahitim ben yanlış anlamışım kardeş
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: gezıyı demedım bızım topıgı dedım Genişletmek için tıkla ... pardon mücahitim ben yanlış anlamışım kardeş
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 21 Ocak 2010 #6,902 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Son bir haftada mesaj atan herkes otomatik girecek, diğerleri "yol" a mesaj atıp açtıracak.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Son bir haftada mesaj atan herkes otomatik girecek, diğerleri "yol" a mesaj atıp açtıracak.
discovery-V8 A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind Mesajlar 5,707 Tepkime Puanı 12 Yer Ankara. 21 Ocak 2010 #6,903 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Yavuzcan umarım geliyosundur.. Bu yeni parkurumuz... ;D ;D ;D http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1512201 Genişletmek için tıkla ... Faruk abi kıvırmaya çalışıyorum gelmemek için ama bu Cihan yakamı bırakmıyor birtürlü , zorla getirecek beni ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Yavuzcan umarım geliyosundur.. Bu yeni parkurumuz... ;D ;D ;D http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1512201 Genişletmek için tıkla ... Faruk abi kıvırmaya çalışıyorum gelmemek için ama bu Cihan yakamı bırakmıyor birtürlü , zorla getirecek beni ;D ;D
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 21 Ocak 2010 #6,904 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi iyide nasıl haberleri olacak.
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 21 Ocak 2010 #6,905 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: Faruk abi kıvırmaya çalışıyorum gelmemek için ama bu Cihan yakamı bırakmıyor birtürlü , zorla getirecek beni ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yavuz abiiiii kıvıracak bi durum yok sen yoksan olmazzz muhakkak geleceksin hiçmi hatrımız yok yahu
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: Faruk abi kıvırmaya çalışıyorum gelmemek için ama bu Cihan yakamı bırakmıyor birtürlü , zorla getirecek beni ;D ;D Genişletmek için tıkla ... yavuz abiiiii kıvıracak bi durum yok sen yoksan olmazzz muhakkak geleceksin hiçmi hatrımız yok yahu
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 21 Ocak 2010 #6,906 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: Faruk abi kıvırmaya çalışıyorum gelmemek için ama bu Cihan yakamı bırakmıyor birtürlü , zorla getirecek beni ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz kardeşim..hazırlıklar tamam umarım afan tufan olmazda anlımızın akıyla çıkarız bu etkinlikten..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi discovery-V8' Alıntı: Faruk abi kıvırmaya çalışıyorum gelmemek için ama bu Cihan yakamı bırakmıyor birtürlü , zorla getirecek beni ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz kardeşim..hazırlıklar tamam umarım afan tufan olmazda anlımızın akıyla çıkarız bu etkinlikten..
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 21 Ocak 2010 #6,907 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Bekliyoruz kardeşim..hazırlıklar tamam umarım afan tufan olmazda anlımızın akıyla çıkarız bu etkinlikten.. Genişletmek için tıkla ... faruk abi döndünmü eve yarın 11 de erkan abey gelir sana çaya uğrayıp tekirovaya kaçıyoruz bilggin olsun
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Bekliyoruz kardeşim..hazırlıklar tamam umarım afan tufan olmazda anlımızın akıyla çıkarız bu etkinlikten.. Genişletmek için tıkla ... faruk abi döndünmü eve yarın 11 de erkan abey gelir sana çaya uğrayıp tekirovaya kaçıyoruz bilggin olsun
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 21 Ocak 2010 #6,908 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: faruk abi döndünmü eve yarın 11 de erkan abey gelir sana çaya uğrayıp tekirovaya kaçıyoruz bilggin olsun Genişletmek için tıkla ... Cem kardeşimi ziyaret ettim bildiğin gibi enişte..yarın bekliyorum tabe ... ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bsayil' Alıntı: faruk abi döndünmü eve yarın 11 de erkan abey gelir sana çaya uğrayıp tekirovaya kaçıyoruz bilggin olsun Genişletmek için tıkla ... Cem kardeşimi ziyaret ettim bildiğin gibi enişte..yarın bekliyorum tabe ... ;D
bsayil Tabi ki TOYOTA Mesajlar 2,575 Tepkime Puanı 0 Yer Antalya 21 Ocak 2010 #6,909 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Cem kardeşimi ziyaret ettim bildiğin gibi enişte..yarın bekliyorum tabe ... ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi THE FARUK' Alıntı: Cem kardeşimi ziyaret ettim bildiğin gibi enişte..yarın bekliyorum tabe ... ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 21 Ocak 2010 #6,910 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: iyide nasıl haberleri olacak. Genişletmek için tıkla ... Mücahit kardeşim ne oldu gelemiyosun galiba.. Kara yolu hava yoluda mı olmuyo ağırlardık seni kardeşim..
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi RedlinE' Alıntı: iyide nasıl haberleri olacak. Genişletmek için tıkla ... Mücahit kardeşim ne oldu gelemiyosun galiba.. Kara yolu hava yoluda mı olmuyo ağırlardık seni kardeşim..
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 21 Ocak 2010 #6,911 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Faruk bugün de keşif gezisi yokmuydu bekliyorduk
THE FARUK DOĞA SEVER OFF ROAD TUTKUNU Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 1,224 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA 22 Ocak 2010 #6,912 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aozturk' Alıntı: Faruk bugün de keşif gezisi yokmuydu bekliyorduk Genişletmek için tıkla ... Ahmat abi bu gün erkan,cem,duran antalya ya intikal olmuşlar hepbirlikte ocakbaşı restourant da fikir alışverişinde bulunduk abi.. Sonuç olarak baktık ki ofroad matah birşey değilmiş abi.. ??? karar verdik önümüzdeki yıl dakar a katılıcaz.. ;D ;D ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi aozturk' Alıntı: Faruk bugün de keşif gezisi yokmuydu bekliyorduk Genişletmek için tıkla ... Ahmat abi bu gün erkan,cem,duran antalya ya intikal olmuşlar hepbirlikte ocakbaşı restourant da fikir alışverişinde bulunduk abi.. Sonuç olarak baktık ki ofroad matah birşey değilmiş abi.. ??? karar verdik önümüzdeki yıl dakar a katılıcaz.. ;D ;D ;D