Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 992,994
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

haklisin cihancim, bizler arasinda olmaz zaten yanlis anlasilma... bende lpg kitinden diye tahmin ediyorum... o zaman haklisin seni dinlemedim ama aradaki fiyat farki hayli fazlaydi ve arabayi aldigim icin daha fazla param kalmadigindan bunda karar kıldık. benzinde olmuyor sadece lpg de ve cok seyrek oluyor. hatta sunu kesfettim eger depoyu doldurur ve bitirirsem olmuyor. ama depo bitmeden arada gaz alırsam yapıyor. hatta bir makina muh. arkadasim su yorumu yaptı depoda gaz sıkısmasi oluyor olabilir dedi, yeni aldıgın lpg digerine karismiyor olabilir dedi... ne derece dogru bilmiyorum...

Etiketler

mergen' Alıntı:
Açıkçası fiyatını sormadım. Döktürdüğü kişi şu an rahatsızmış. İyileşir iyileşmez konuşacak ve bana bilgi verecek. O zaman konuşuruz diye düşündüm.

şükrü bizim LR grubundan altuğ kardeşler var ,emrah, altuğ onaran kardeşler , onlar yaptı ,istersen onlara sor bilirler fiyatını filan :D

cihanülker' Alıntı:
şükrücüğüm burada ,araçlarla ilgili her şeyimiz paylaşıyoruz , doğru yolu bulalım diye , yani senin paran benim param , acıyorum bu devirde para çok zor kazanılıyor ,hiç bir arkadaşımın,veya dostumun zarar görmesini istemediğim için ,burada olanları olmayanları ,paylaşalımki doğru yolu bulalım , bir şey yazdığım zaman 5-10 dakika düşünüyorum aman diyorum yanlış yönlendirme olmasın ,sonra ayıp olur diye ,hassasiyetim bundandır kardeşim saygılar
Cihan yok kendimi yine yanlış ifade ettim. Bunu hep yapıyorum.

Zaten tespit edilmiş bir problem çözümü üzerine boşuna bir şey yazmamak için öyle dedim. Seninle kesinlikle aynı fikirdeyim. Aman Aman.

İlandaki aracın fiyatı 27.500 e inmiş durumdadır,

aracın arka defransiyelinde kilit var, 3,4lt v6 motor, 120.000 mil de,
aracı gidip yerinde gördüm sahibini tanıma fırsatım oldu, iyi bir insan,
araç tem servis bakımlı,
ilgilenen arkadaşlara duyurulur,

selamlar.

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_4runner_1997_otomatik_vites-01WQQaXQQ22728584WQQpXQQdisplayitem

Felice' Alıntı:
İlandaki aracın fiyatı 27.500 e inmiş durumdadır,

aracın arka defransiyelinde kilit var, 3,4lt v6 motor, 120.000 mil de,
aracı gidip yerinde gördüm sahibini tanıma fırsatım oldu, iyi bir insan,
araç tem servis bakımlı,
ilgilenen arkadaşlara duyurulur,

selamlar.

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_4runner_1997_otomatik_vites-01WQQaXQQ22728584WQQpXQQdisplayitem

e mesut abi sen almadınmı aracı ne oldu ?

Sagol şükrü kardeş bizim araçlar kırsal motorin olduğu için gaz -benzin mevzuları bizi bozar

cihanülker' Alıntı:
e mesut abi sen almadınmı aracı ne oldu ?

Cihancım vx80 yada 100 yada olmadı hilux üçgeninde dolaşıyorum,

selamlar.

Beyler ,

Birgün VX 100 almaya karar verirsem bunun sebebi Cihan'dır. :D
Yüksek modelde ve elektroniği fazla bir araç ancak bu kadar güzel hem off-road, hem kamp, hemde uzun yol için hazırlanabilir. Adam her yaptığı işte çok ciddi düşünmüş taşınmış araştırmış ve en iyisini yapmış . Dediğim gibi almaya karar verirsem adım adım yaptıklarınıın aynısını yapacağım.
Kars prj.sinde 7 gün ve 4.000 km de ve her koşuldaki yolda gördüm ve bunu daha iyi anladım ;)

Cihancım altında eskisin arkadaşım. :D

aozturk' Alıntı:
Beyler ,

Birgün VX 100 almaya karar verirsem bunun sebebi Cihan'dır. :D
Yüksek modelde ve elektroniği fazla bir araç ancak bu kadar güzel hem off-road, hem kamp, hemde uzun yol için hazırlanabilir. Adam her yaptığı işte çok ciddi düşünmüş taşınmış araştırmış ve en iyisini yapmış . Dediğim gibi almaya karar verirsem adım adım yaptıklarınıın aynısını yapacağım.
Kars prj.sinde 7 gün ve 4.000 km de ve her koşuldaki yolda gördüm ve bunu daha iyi anladım ;)

Cihancım altında eskisin arkadaşım. :D

...... ;D

mergen' Alıntı:
Mesut Bey, neden 4runner değil?

Şükrü bey önceki aracım vx80 di. 4runner ı eski aracımla kıyasladığımda LC daha ağır bastı,

Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR