KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
moralın neden bozuldıkı ellenmemış bır arac aldın ıste sıkıntı yok ekıpman tamamsa sorun yok.yeter sana ıste uzun yolda yapıyorsun keyıflı ekonomık bır arac ha belkı parca derdı yasarsın ama elın uzun senın halledersın.
moralın neden bozuldıkı ellenmemış bır arac aldın ıste sıkıntı yok ekıpman tamamsa sorun yok.yeter sana ıste uzun yolda yapıyorsun keyıflı ekonomık bır arac ha belkı parca derdı yasarsın ama elın uzun senın halledersın.
Mucahit,aynen bu araci almaya neden olan dusuncelerimi yazmissin,parca bir sekilde bulunur,olmasada bekleriz,zaten 130 binde arac
moralim bozuk tu derken bazilarinin dedigi gibi 4x4 toyotaya binen bir daha vazgecemezmis onu anladik
Abi yok performansını pek düşünme,biz çok şaşırdık.
Videoları felan var ama şimdi buraya koyamıyorum.Al 2-3 foto...
Bu araçta sadece lastik var,bir diğeri var,onun fotoları bulamıyorum ama o resimleri görsen şaşırırsın.
Asfalt lastikleriyle yaptıkları neredeyse inanılmazdı...
Gecen Askin jeep in karsisinda,yol kenarinda, gormustum plakasiz bordo 80 i,hatta askin a sorduk,sahibi ihtiyar birisi satmiyor demislerdi,beklemekten aracin lastikleri curumustu,o ise cok temiz bir arac,tahminen 97 veya 98 model